Lifestyle

Ελένη Ροδά: «Όταν ήμουν μικρή είχα ερωτευτεί τον Αλέκο Αλεξανδράκη»

Ελένη Ροδά: «Όταν ήμουν μικρή είχα ερωτευτεί τον Αλέκο Αλεξανδράκη»
Ελένη Ροδά: «Είχα ερωτευτεί τον Αλέκο Αλεξανδράκη, αλλά τον γνώρισα και δε με συγκίνησε» ανέφερε σε συνένητευξή της η Ελένη Ροδά. Τι ανέφερε για την Ρένα Βλαχοπούλου.

Τον έρωτά της για τον Αλέκο Αλεξανδράκη αποκάλυψε η Ελένη Ροδά σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως τελικά τον συνάντησε αλλά δεν συγκινήθηκε. Η κ. Ροδά αναφέρθηκε επίσης και στις εποχές που έπαιζε πόκα με τη Ρένα Βλαχοπούλου. «Στην αρχή δεν ήθελα να πω το τραγούδι “Η δουλειά κάνει τους άντρες” και μου λέει ο Λευτέρης Παπαδόπουλος “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει θα το πεις”. Συνήθως όταν πεθαίνουμε μας μαθαίνει ο κόσμος. Η φωνή μου άλλαξε και νομίζω ότι τώρα τραγουδάω καλύτερα απ’ ότι παλιά. Η Χαρούλα ήταν πολύ καλή τραγουδίστρια, καλά κάνει και αποσύρεται” είπε αρχικά και συνέχισε:

“Όταν ήμουν μικρή, στη Λάρισα, και έβλεπα τον Αλέκο Αλεξανδράκη στις ταινίες τον είχα ερωτευτεί. Και ήθελα να πάω στην Αθήνα να γίνω κι εγώ ηθοποιός για να είμαι κοντά του. Συναντηθήκαμε τελικά, αλλά δεν με συγκίνησε καθόλου. Έβγαλα λεφτά, αλλά μου τα φάγανε. Πήγαινα να αγοράσω ένα σπίτι που έκανε 300.000 και μου έπαιρναν 1.5 εκατομμύριο. Με τη Ρένα Βλαχοπούλου είχαμε έρθει πολύ κοντά και παίζαμε και χαρτιά. Μαζευόμασταν και κάναμε ένα καρέ, η Βλαχοπούλου, η Δούκισσα και παίζαμε πόκα. Κι έλεγε η Βλαχοπούλου “μάζεψε μ…ή που…να τα χαρτιά σου, όλοι τα βλέπουν””.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ποια είναι η Ελένη Ροδά:

Η Ελένη Ρόδα, το γλυκό κορίτσι του ελληνικού κινηματογράφου που οι παλιότεροι θυμούνται από τις εμφανίσεις της σε ελληνικές ταινίες, είναι απόφοιτος της δραματικής σχολής του Δημήτρη Ροντήρη, αλλά στράφηκε από πολύ νωρίς στο τραγούδι. Στα πρώτα της βήματα βρέθηκε στο πλευρό του Μίκη Θεοδωράκη, ερμηνεύοντας τραγούδια στις συναυλίες του. Ο πρώτος προσωπικός δίσκος ήταν με τον Δήμο Μούτση και τον Νίκο Γκάτσο. Συνεργάστηκε με μεγάλους καλλιτέχνες, όπως με τον Γρηγόρη Μπιθικώτση, τον Βασίλη Τσιτσάνη, τον Γιώργο Ζαμπέτα, τον Χρήστο Μενιδιάτη κι ερμήνευσε ακόμη τραγούδια του Μάνου Λοΐζου, του Λευτέρη Παπαδόπουλου, του Μίμη Πλέσσα, του Μάρκου Βαμβακάρη, των Γιάννη Παπαϊωάννου και Γιώργου Μητσάκη. Συμμετείχε στις παραγωγές:

  • Αγάπη μου παλιόγρια
  • Απ’ τ’ αλώνια στα σαλόνια
  • Διαμάντια στο γυμνό σου σώμα
  • Κατηγορώ τη ζωή
  • Πιο θερμή κι από τον ήλιο
  • Η αρχόντισσα του λιμανιού
  • Πέντε γυναίκες για έναν άνδρα
  • Άδικη κατάρα
  • Τρούμπα ’67
  • Πιο θέρμη και από τον ήλιο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments