Video

Κώστας Καραφώτης: Η καριέρα του μετά το «Fame Story» και ο φόβος του γάμου

Κώστας Καραφώτης: Η καριέρα του μετά το «Fame Story» και ο φόβος του γάμου
Κώστας Καραφώτης: Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε χθες στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το Fame Story και τις μεγάλες αλλαγές που έφερε στη ζωή του.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλα χθες στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε τι θα έκανε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω στην εποχή του το «Fame Story» και πόσο πιθανό είναι να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή να αποκτήσει ένα παιδί, στο μέλλον.

“Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, θα το απολάμβανα περισσότερο και θα ήμουν ο εαυτός μου. Όλα αυτά τα χρόνια, θα ήθελα να μου λένε πιο πολλές φορές την αλήθεια και όχι τι να κάνω”, αναφέρει ο τραγουδιστής για τη ζωή μετά το ριάλιτι.

“Τα πρώτα χρόνια μετά το Fame Story ήταν σαν ένα τρένο, το οποίο φεύγει με τέτοια ταχύτητα, που δεν προλαβαίνεις να πεις και να νιώσεις τίποτα. Πολλές φορές έρχεται κόσμος και με συναντάει, με ρωτάει για το ριάλιτι και δεν θυμάμαι τίποτα. Ήταν πολύ γρήγοροι οι ρυθμοί τότε. Αυτό που μας ένοιαζε τότε ήταν πως ο κόσμος μας αγαπάει.

Μετά το Fame Story κατάλαβα ότι η αναγνωρισιμότητα είναι δίκοπο μαχαίρι, με ξέρουν και περιμένουν κάτι από εμένα. Έπρεπε να αποδεικνύω κάθε μέρα και κάθε βράδυ τι αξίζω”, εξηγεί ο τραγουδιστής.

Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όσον αφορά στο αν ένιωσε ποτέ συνάδελφοι να τον υποτιμούν λόγω του ότι βγήκε από το Fame Story ο Κώστας Καραφώτης απάντησε “Θα είμαι ειλικρινής. Δεν το ένιωσα. Έχουν ειπωθεί πράγματα. Σε μένα δεν ήρθε ποτέ κανείς να μου πει “Έλα μωρέ βγήκες από το παιχνίδι”. Αντιθέτως χτύπησε το τηλέφωνο μετά από κάποια χρόνια και ήταν σπουδαία ονόματα”.

Όπως εξηγεί, στο παρελθόν ήρθε αντιμέτωπος με φοβίες. “Έχω περάσει φοβία με τις κάμερες και την πολυκοσμία. Δεν μπορούσα να περπατήσω ανάμεσα σε 100 άτομα, εκτός κι αν ήταν για δουλειά”

Καλεσμένη χθες στο “The 2night Show” και η Νίκη Σερέτη

Η ηθοποιός Νίκη Σερέτη ή αλλιώς η τηλεοπτική “Δεβόρα” στη σειρά “Εκείνες κι Εγώ” βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης 10 Ιουνίου στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο ” The 2Night Show” σε μια σπάνια εμφάνισή της στην τηλεόραση ενώ  μίλησε για όλα, για τον επιτυχημένο της ρόλο στη σειρά, τον ρατσισμό που έχει βιώσει αλλά και την απόφαση της να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Τι είπε η ηθοποιός για την απουσία της από τον τηλεοπτικό στίβο:

«Απλώς προσπάθησα για πολλά χρόνια να φύγω από αυτό, να καθαρίσω και να πάω κάπου αλλού. Ο κόσμος βέβαια ακόμα και τώρα με αγαπάει σαν “Δεβόρα”, στον “Μαύρο Ωκεανό” κι άλλες σειρές που που έχω κάνει αλλά ήθελα πια να φύγω. Να εξελιχθώ. Ένιωσα και μετά την ψυχοθεραπεία που έκανα ότι θέλω να ανοίξω τα φτερά μου γιατί δεν είμαι εκεί! Σαφέστατα αγαπώ την τηλεόραση, απλώς οι ρόλοι που θα ήθελα να κάνω, δεν έρχονται. Οπότε ο κόσμος νομίζει ότι τα παράτησα και κάνω κάτι άλλο». «Συνεχίζω με το θέατρο αλλά σε πράγματα που με συγκινούν με μια πιο δύσκολη συνθήκη, πιο ταλιμπάν αλλά είναι η καρδιά μου εκεί» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Για τον ρατσισμό:

H Νίκη Σερέτη γεννήθηκε στο Βελγικό Κονγκό, έχοντας όμως μεγαλώσει στην Ελλάδα, με αφορμή το θέμα των ημερών που είναι ο φυλετικός διαχωρισμός, και η δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, σχολίασε σχετικά:”Από μικρή έχω βιώσει τον ρατσισμό. μουν κλαψιάρικο παιδί, αλλά τελικά ανακάλυψα πως είχα λόγο. Στην ψυχοθεραπεία δούλεψα όλα όσα με απασχολούσαν. Δεν θεωρώ ότι έχουμε κάνει βήματα σε σχέση με τον ρατσισμό στην Ελλάδα. Υπάρχει ακόμα. Απλά τα βάζουμε όλα κάτω από το χαλί. Στην τηλεόραση με είχαν ως οικιακή βοηθό ή ως εξωτική γκόμενα. Ρόλοι με ταμπέλες που είχαν να κάνουν σχεδόν πάντα με το χρώμα μου. Είχα πάει στο κομμωτήριο και με ρωτούσαν “από πού είστε;”. Πλέον με κουράζει κι αυτό. Το θεωρώ ρατσιστικό”, είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός για τον ρατσισμό που βίωσε και η ίδια.

Για τη ψυχοθεραπεία και τις κρίσεις πανικού:

«Ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία μετά από κρίσεις πανικού που πάθαινα» τόνισε σε άλλο σημείο, προσθέτοντας ότι: «Έρχεται κάποια στιγμή το σώμα, αν δε θέλει η ψυχή να καταλάβει και σε ταρακουνά και σε αφυπνίζει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments