Video

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 40: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/6

Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 40: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 11/6
Ο γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος επεισόδιο 40: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (11/06/2020) στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΙ.

Ο Δρ. Αντίλ και η Νάζλι προσπαθούν να προστατεύσουν τον Αλί. Αυτός επιμένει να κάνει το καθήκον του και κάτι παραπάνω, ακόμα και για τον άνθρωπο που κατέστρεψε τη ζωή του. Η Ντάμλα εκπλήσσει τη Νάζλι, δείχνοντάς της μια πιο ευαίσθητη πλευρά του χαρακτήρα της. Ο Αλί συνειδητοποιεί επιτέλους ότι δεν μπορεί να αλλάξει ούτε το παρελθόν του πατέρα του αλλά ούτε και το αναπόφευκτο μέλλον του. Αφοσιώνεται στην επόμενη ασθενή του και καταφέρνει να σώσει τη ζωή της.

Παίρνει όμως ταυτόχρονα και ένα πολύτιμο μάθημα: τα συναισθήματα ενός ανθρώπου μπορεί να είναι από αβάσταχτα σκληρά έως και απίστευτα εύθραυστα. Με τη Νάζλι όπως πάντα στο πλευρό του, η δυσκολότερη μέρα στη ζωή του Αλί φτάνει επιτέλους στο τέλος της.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑΙ είδαμε πως: Ο Αλί συνεχίζει να αποφεύγει τη συνάντηση με τον πατέρα του και να ασχολείται με την υπόθεση της ασθενούς του που χάθηκε για αδιευκρίνιστο ακόμα λόγο. Η λύση αυτού του μυστηρίου και η υποστήριξη των ανθρώπων που τον αγαπούν θα του δώσουν το κουράγιο να αντιμετωπίσει τον μεγαλύτερο φόβο του.

Δυστυχώς όμως, απ’ ό,τι φαίνεται εκείνος έχει έρθει στο νοσοκομείο όχι για να ζητήσει συγχώρεση από τον Αλί για τη συμπεριφορά του, αλλά για να τον πληγώσει ακόμα μια φορά. Η Νάζλι θα σταθεί και πάλι δίπλα του και θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί.

Η σειρά του ΣΚΑΙ

Ο Αλί Βεφά είναι ένας ασυνήθιστος νεαρός που πάσχει από το «σύνδρομο του σοφού», μια σπάνια μορφή αυτισμού όπου ο πάσχων μπορεί να έχει προβλήματα σε ορισμένες διανοητικές ικανότητες και ταυτόχρονα να είναι ιδιοφυία σε έναν πολύ συγκεκριμένο τομέα. Εξαιτίας αυτής της ιδιαιτερότητάς του, τα πρώτα χρόνια του Αλί ήταν γεμάτα θλίψη και μοναξιά. Όταν ήταν ακόμη παιδί, έχασε τον πολυαγαπημένο του αδελφό από ατύχημα και ο πατέρας του τον απαρνήθηκε, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει σε ορφανοτροφεία. Από μικρός δυσκολευόταν να επικοινωνήσει με τους άλλους και να εκφράσει τα συναισθήματά του. Είχε όμως φωτογραφική μνήμη και απίστευτη συγκέντρωση: ήδη από τα επτά του μπορούσε να απομνημονεύσει ιατρικά βιβλία με μία μόνο ανάγνωση.

Έτσι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τόσο νωρίς, ο Αλί κατάφερε να αποφοιτήσει με άριστα από την ιατρική σχολή, ολοκλήρωσε την πρακτική του και ετοιμάζεται να ξεκινήσει ειδικότητα στον τομέα της χειρουργικής. Εγκαταλείπει λοιπόν την επαρχιακή πόλη όπου ζει, προκειμένου να εργαστεί ως βοηθός χειρουργού στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ της Κωνσταντινούπολης. Εκτός από τον μέντορά του, τον αρχίατρο Αντίλ Ερίντς που τον προσέχει σαν πατέρας του, οι υπόλοιποι συνάδελφοί του τον αντιμετωπίζουν με καχυποψία και αμφιβάλλουν για την ικανότητα ενός αυτιστικού να γίνει καλός γιατρός. Όμως σύντομα ο Αλί θα εξελιχθεί σε έναν γιατρό-θαύμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments