Αθλητισμός

Βουβωνική χώρα: Χωρίς τον Μίσιτς στα play off ο ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού

Βουβωνική χώρα: Χωρίς τον Μίσιτς στα play off ο ΠΑΟΚ λόγω τραυματισμού
Βουβωνική χώρα: Ο Γιόσιπ Μίσιτς έχει κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση, κάτι που σημαίνει ότι χάνει όλα τα ματς του ΠΑΟΚ που απομένουν.

Ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γιόσιπ Μίσιτς για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο δημιουργικός Κροάτης μέσος τέθηκε νοκ-άουτ για τα play off λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα. Ο κεντρικός μέσος του «Δικεφάλου του Βορρά» και εκ των κορυφαίων της φετινής σεζόν θα υποβληθεί σε επέμβαση διότι διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για αρκετές εβδομάδες.

Τι σημαίνει αυτό; Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα θα έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίζει εν όψει του ματς με τον Παναθηναϊκό και φυσικά των επόμενων 9 αναμετρήσεων που απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Η αναλυτική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν πρόκειται να μείνει ο Γιόζιπ Μίσιτς. Στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και στην κλινική εξέταση ο Κροάτης διαπιστώθηκε πως έχει μια κύστη στη βουβωνική χώρα και την προσεχή εβδομάδα θα υποβληθεί σε επέμβαση. Ως εκ τούτου δεν θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί στους αγώνες που απομένουν για τη Super League και το Κύπελλο Ελλάδας.

Να σημειώσουμε ότι ένας παίκτης του ΠΑΟΚ, είναι «ξένο σώμα» στην ομάδα: ο Αμρ Ουάρντα.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα, άγνωστο παραμένει το που θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος συνεχίζει να προπονείται μόνος του στη Νέα Μεσημβρία με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ να του έχουν ήδη ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν να ασχοληθούν με την περίπτωση του αναγκάζοντάς τον να αναζητήσει τον νέο σταθμό στην καριέρα του. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη στην ΑΕΛ.

Συγκεκριμένα, η αποβολή του από τους «βυσσινί» λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων τον έφεραν οριστικά και εκτός ΠΑΟΚ. Πλέον, καμία ομάδα δεν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ της. Ο Αιγύπτιος έχει επιστρέψει στην Τούμπα καθώς έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με τους Θεσσαλονικείς, ωστόσο δεν έχει ενταχθεί-και ούτε πρόκειται να ενταχθεί- με την υπόλοιπη ομάδα. Η παραμονή του λοιπόν στη συμπρωτεύουσα συγκεντρώνει ελάχιστες έως μηδαμινές πιθανότητες. Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως το συμβόλαιο του με τους «ασπρόμαυρους» λήγει σε έξι μήνες και πως υπάρχουν στη μέση οι 800.000 ευρώ που είχαν δοθεί στον Παναιτωλικό και δεν έχουν αποσβεστεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments