Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρηση: Σταματάει να ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρηση: Σταματάει να ασχολείται με ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό
Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρηση: Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει να έχει ενασχόληση με ό,τι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι σταματάει να ασχολείται με την ΚΑΕ και παράλληλα την έβαλε προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος θα κατέβαινε ξανά στις εκλογές για τον ερασιτέχνη σε περίπτωση που η ΠΑΕ και η πολιτεία εξασφάλιζαν τον ερασιτέχνη και την ΚΑΕ στο πρότζεκτ του Βοτανικού. Παράλληλα θα βοηθούσε οικονομικά το τμήμα βόλεϊ ανδρών της ομάδας.

Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του από μερίδα οπαδών τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Με λίγα λόγια εκτός από την ΚΑΕ αφήνει και τον ερασιτέχνη και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ασχοληθεί άλλο με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Παράλληλα αφήνει αιχμές για την στάση της πολιτείας τόσο στο θέμα του γηπέδου όσο και για τις επιθέσεις που δέχτηκε.

“Αντίο Παναθηναϊκέ μου”

«Σε όλες τις μάχες που έχω δώσει στη ζωή μου, έχω νικήσει, χωρίς να υπολογίζω τις απώλειες μου. Όταν όμως ορισμένοι «υπάνθρωποι» βάζουν σε κίνδυνο ό,τι πιο ιερό έχεις, την οικογένεια σου, αισθάνεσαι την υποχρέωση να σταματήσεις. Κι όλα αυτά με τα στραβά μάτια της Πολιτείας, αν όχι με τις ευλογίες της. Δυστυχώς, αποδείχτηκε ότι ο μόνος Νόμος που ισχύει είναι αυτός της ζούγκλας.

Δυστυχώς, το Κράτος τιμωρεί μόνο τον κουλουρά που δεν έκοψε απόδειξη. Κράτος κατά περίσταση και αναλόγως. Μετά τα προχθεσινά, δεν έχω λόγο και ούτε με ενδιαφέρει να περιμένω κανέναν και τίποτα. Οι μάσκες έπεσαν. Στο θέμα «Βοτανικός» τα συμφέροντα Δήμου-Πολιτείας-Αλαφούζου είναι απολύτως ευθυγραμμισμένα.

Όλα είναι ζυγισμένα και μιλημένα. Η Λεωφόρος θα ξεπουληθεί για ένα γήπεδο ποδοσφαίρου στο Βοτανικό. Όλοι κατάλαβαν πια τι παίζεται.  Όλοι κατάλαβαν το γιατί δεν θέλουν τον Γιαννακόπουλο με ΠΑΕ-ΚΑΕ-ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. Διότι πολύ απλά δεν μπορούν να τον χαλιναγωγήσουν. Παναθηναϊκέ μου, αντίο και καλή τύχη».

Με αυτή τη δήλωση ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ διαχωρίζει τη θέση του από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και περιμένει τον επόμενο αγοραστή της ομάδας. Παράλληλα θα πρέπει να βρεθεί ο επόμενος πρόεδρος του ερασιτέχνη στις εκλογές που είναι προγραμματισμένες σε περίπου 20 μέρε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments