Αθλητισμός

Έκλεισε Σισέ «ελληνική» ομάδα

Έκλεισε Σισέ «ελληνική» ομάδα
Τζιμπρίλ Σισέ: O Γάλλος στράικερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2017-18 για λογαριασμό της Ιβερντόν, έχοντας απολογισμό 24 γκολ σε 28 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας.

Έκλεισε Σισέ «ελληνική» ομάδα! Η ομάδα που ενδιαφέρθηκε για τον άλλοτε φορ και αρχηγό του Παναθηναϊκού αλλά και πρωταθλητή Ευρώπης με την Λίβερπουλ φαίνεται πως βρέθηκε, δεν είναι όμως από την Γαλλία αλλά από την Κύπρο και μάλιστα όχι πρώτης γραμμής.

Πρόκειται για τον νεοφώτιστο στη μεγάλη κατηγορία, Ερμή Αραδίππου, με τον πρόεδρο του, Λουκά Φανιέρο, να φιλοξενείται στον ραδιοφωνικό σταθμό “Active” και να αποκαλύπτει πως η ομάδα του θα συνάψει συνεργασία με τον Σισέ, που αναμένεται σύντομα στο Νησί της Αφροδίτης. “Θα φέρουμε και έναν 38χρονο Γάλλο παίκτη που θα είναι περισσότερο για μάρκετινγκ, πρέπει να μπει και αυτό μέσα στο παιχνίδι για να βγάλουμε λεφτά.

Ανέπτυξε καλές σχέσεις μαζί του ο γιος μου, μιλούμε μαζί του και θα δείξει εάν θα συνεργαστούμε. Να έρθει να κουβεντιάσουμε πρώτα και μετά, μπορεί να κάνουμε και 1-2 event. Βρήκαμε και εταιρείες για να διαφημιστούν μαζί του. Ο Ερμής θα γίνει και επιχειρηματικός. Δεν θα έρθει για να παίξει μπάλα, αλλά αυτό θα το αναλάβει ο γιος μου και ποτέ δεν ξέρεις. Σε μια εβδομάδα θα είναι στην Κύπρο. Ο άνθρωπος έχει 1.5 εκατομμύριο followers”, δήλωσε για τον Σισέ ο πρόεδρος του Ερμή. Σημειώνεται πως ο Γάλλος στράικερ αγωνίστηκε για τελευταία φορά τη σεζόν 2017-18 για λογαριασμό της Ιβερντόν, έχοντας απολογισμό 24 γκολ σε 28 συμμετοχές στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας.

Άλλη μια είδηση που έκανε εντύπωση στο αθλητικό δελτίο είναι τα μπλεξίματα του Πρίγιοβιτς

Ο Σέρβος επιθετικός είχε συλληφθεί πριν λίγο καιρό γιατί παραβίασε την καραντίνα που είχε επιβληθεί λόγω της πανδημίας κορωνοϊού. Το δικαστήριο αποφάσισε να του επιβάλλει ποινή κατ’ οίκον περιορισμού για τρεις μήνες. Ο ίδιος πάντως, «έσπασε» και αυτή την ποινή και βγήκε έξω με τη γυναίκα του και δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά πήγαν και σε μπαρ για ποτό. Οι φωτογραφίες του, όπως είναι φυσικό, έγιναν viral και πλέον ο έμπειρος ποδοσφαιριστής κινδυνεύει ακόμη και με φυλάκιση αφού σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία της Σερβίας, η παραβίαση δικαστικής απόφασης για τον κατ’ οίκον περιορισμό, συνεπάγεται κίνδυνο έκτισης του υπολοίπου της ποινής στη φυλακή.

Τι είχε γίνει όταν γύρισε από τη Σαουδική Αραβία

Πριν λίγο καιρό ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ερχόμενος από τη Σαουδική Αραβία στη Σερβία, είχε μπει ως είθισται σε καραντίνα, λόγω της πανδημίας. Ο Σέρβος όμως ούτε τότε υπάκουσε και εθεάθη μαζί με ακόμη δύο φίλους του σε καφετέρια με αποτέλεσμα οι σερβικές αρχές να προχωρήσουν στην σύλληψή του γιατί «έσπασε» την καραντίνα του. Η απόφαση από τον δικαστή για τη νέα του «ανυπακοή», αναμένεται να βγει εντός της ημέρας, ενώ με φυλάκιση κινδυνεύει τόσο η γυναίκα του, ενώ μαζί του ήταν και δύο γνωστοί τραγουδιστές της Σερβίας, όπως αναφέρει το gazzetta.gr.

To Who is Who του Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στην Ελβετία στις 21 Απριλίου 1990. Η καταγωγή του είναι από τη Σερβία. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για τον σύλλογο Αλ Ιτιχάντ Τζέντα και για τη εθνική ομάδα της Σερβίας. Ο Πρίγιοβιτς είχε επίσης παίξει για τη Σερβία και την Ελβετία σε επίπεδο Ακαδημίας. Ο συνολικός απολογισμός της διετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ήταν 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 μεταγράφηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ. Η Αλ Ιτιχάντ θα καταβάλει σε τέσσερις δόσεις ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ προσέφερε στον 29χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό ετήσιες απολαβές ύψους 5.300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments