Αθλητισμός

Μάντζαρης Μάλαγα: «Βλέπει» τον Έλληνα γκαρντ η ισπανική ομάδα

Μάντζαρης Μάλαγα: «Βλέπει» τον Έλληνα γκαρντ η ισπανική ομάδα
Μάντζαρης Μάλαγα: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Έλληνας γκαρντ είναι στο στόχαστρο της ισπανικής ομάδας που θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στο Eurocup.

Η ισπανική Μάλαγα φαίνεται να έχει στο στόχαστρό της τον Βαγγέλη Μάντζαρη που ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά το τέλος της θητείας του στον Προμηθέα Πάτρας. Ο έμπειρος 30χρονος πλέι μέικερ, ο οποίος αγωνίστηκε στο πρώτο μέρος της σεζόν στην Ούνιξ Καζάν και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα, έχει προτεραιότητά του να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και σε ομάδα Ευρωλίγκας ή Eurocup.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, μία από τις ομάδες που έχει δείξει ενδιαφέρον και εξετάζει την απόκτησή του, είναι η ισπανική Μάλαγα. Ο, γνωστός στους Έλληνες οπαδούς, σύλλογος της Ανδαλουσίας, θα αγωνιστεί και τη νέα σεζόν στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρώπης και θέλει έναν γκαρντ στο ρόστερ της με την εμπειρία του Μάντζαρη, ο οποίος έχει και κασέ που ανταποκρίνεται στις δυνατότητές της. Μέχρι τώρα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, δεν έχουν υπάρξει τελικές συζητήσεις, αλλά απλό ενδιαφέρον, όμως δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες οι δύο πλευρές να τα πουν και πιο διεξοδικά.

Ο Μάντζαρης, σε 16 αγώνες στο Eurocup φέτος, είχε μέσο όρο 4,6 πόντους, 3,1 ριμπάουντ, 3,4 ασίστ και 0,8 κλεψίματα. Ο ίδιος δεν λέει «όχι» στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης, θα εξετάσει όλες τις προοπτικές που θα του παρουσιαστούν και θα αποφασίσει.

Η είδηση της ημέρας

Να θυμίσουμε ότι η είδηση που κυριαρχεί σήμερα στο μπασκετικό τοπίο είναι η αποχώρηση του Δημήτρη Γιανανακόπουλου από κάθε πόστο του Παναθηναϊκού. Το μεσημέρι της Τρίτης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε ότι σταματάει να ασχολείται με την ΚΑΕ και παράλληλα την έβαλε προς πώληση για 25 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο όπως είχε υποστηρίξει ο ίδιος θα κατέβαινε ξανά στις εκλογές για τον ερασιτέχνη σε περίπτωση που η ΠΑΕ και η πολιτεία εξασφάλιζαν τον ερασιτέχνη και την ΚΑΕ στο πρότζεκτ του Βοτανικού. Παράλληλα θα βοηθούσε οικονομικά το τμήμα βόλεϊ ανδρών της ομάδας.

Η επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του από μερίδα οπαδών τον έκανε να αλλάξει γνώμη. Σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος γνωστοποίησε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού. Με λίγα λόγια εκτός από την ΚΑΕ αφήνει και τον ερασιτέχνη και κατά πάσα πιθανότητα δεν θα ασχοληθεί άλλο με το πρότζεκτ του νέου γηπέδου. Παράλληλα αφήνει αιχμές για την στάση της πολιτείας τόσο στο θέμα του γηπέδου όσο και για τις επιθέσεις που δέχτηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments