Video

Κορωνοϊός θεραπεία: Σταματήστε ό, τι κάνετε – Η Κρήτη βρήκε το φάρμακο

Κορωνοϊός θεραπεία: Σταματήστε ό, τι κάνετε – Η Κρήτη βρήκε το φάρμακο
Κορωνοϊός θεραπεία: Με ένα επικό βίντεο που έχει σκηνές από μεγάλες πόλεις του κόσμου μέχρι μικρά χωριά στην Κρήτη, η παραγωγή της εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» «ξαναχτύπησε». Φέτος, ήρωες του τρέιλερ είναι οι φοβεροί Rakibusters που έχουν την απάντηση για τον κορωνοϊό.

Όποιος δεν τους ξέρει, είναι καιρός να τους μάθει. Οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι στο Νότο» διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο για τα πιο έξυπνα τρέιλερ. Φέτος, και πως θα μπορούσαν να κάνουν αλλιώς έχουν διαλέξει ως θέμα τον κορωνοϊό. Ήρωες είναι τρεις Κρητικοί καζανάρηδες που μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα, ετοιμάζουν το απόλυτο αντίδοτο για τον κορωνοϊό και… ραντίζουν όλη την Κρήτη.

Τι λένε οι παραγωγοί της εκπομπής

«Ποιοι Ghostbusters; Οι RAKIBUSTERS είναι εδώ και σώζουν τον κόσμο! Ο λόγος για το νέο βίντεο της Παγκρήτιας ραδιοφωνικής εκπομπής «Καλοκαίρι Στο Νότο» με τον Γιώργο Μπαλοθιάρη και την Γωγώ Βερίγου που έρχεται να μας καθηλώσει με μια ξεκαρδιστική πλοκή γεμάτη γέλιο και δράση!

Τρεις Κρητικοί καζανάρηδες (δηλαδή παραγωγοί ρακής) μετά από τις οδηγίες ενός τρελού ομογενή επιστήμονα που ανακάλυψε ένα δραστικό συστατικό στην ουσία της, πείθονται να ξεκινήσουν να ψεκάζουν όλη την Κρήτη με το διάσημο ποτό, προκειμένου να την απαλλάξουν από τον νέο ιό!

Για τις ανάγκες της αποστολής τους κατασκευάζουν εξοπλισμό, διαμορφώνουν το κατάλληλο όχημα και μέσα σε 24 ώρες καταφέρνουν να «απολυμάνουν» όλο το νησί υπό τους ήχους του γνωστού άσθματος των Ghostbusters σε μια επική Κρητική εκδοχή με λύρα! Τα νέα διαδίδονται και ανταποκριτές από όλο τον κόσμο μεταδίδουν τις εξελίξεις!

Η ζωή επιστρέφει και ο επιστήμονας δικαιώνεται! Με γυρίσματα εν μέσω καραντίνας σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι αλλά και στο… Σινικό Τείχος, η εκπομπή στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε Ελλάδα και ομογένεια γεμάτο με χιούμορ και περιπέτεια που ήδη συγκεντρώνει χιλιάδες προβολές στα πρώτα λεπτά της προβολής του! Απολαύστε το, και όπως λένε στην Κρήτη: Εβίβες!!».

Δείτε το απίστευτο βίντεο και προσέξτε τις λεπτομέρειες, εκεί κρύβεται όλο το χιούμορ των παραγωγών

Καλή η πλάκα, αλλά καλή και η προσοχή

Πέρα, βέβαια, από την πλάκα, να σημειώσουμε ότι ο κορωνοϊός εξακολουθεί να αποτελεί απειλή, ειδικά για χώρες εκτός της Ελλάδας. Παρόλα αυτά, και σήμερα είχαμε 20 κρούσματα του ιού στη χώρα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ:

«Σήμερα ανακοινώνουμε 20 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 3.108, εκ των οποίων το 55.0% άνδρες αφορά άνδρες. 694 (22.3%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1768 (56.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. 14 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 75 ετών. 6 (42.9%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες.

To 78.6% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 116 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ. Τέλος, δεν έχει καταγραφεί κανένας νέος θάνατος, ενώ έχουμε 183 θανάτους συνολικά στη χώρα. 56 (30.6%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 76 έτη και το 95.6% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments