Αθλητισμός

Ατρόμητος – Λαμία 1-1

Ατρόμητος – Λαμία 1-1
Η Λαμία άνοιξε το σκορ με τον Αντέτζο αλλά ο Ατρόμητος αντέδρασε άμεσα με τον Γκάλο, ενώ είχε δοκάρι με τον Ρισβάνη χάνοντας την ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τίποτα για να θυμάται κανείς πέραν του τελευταίου πεντάλεπτου που σημειώθηκαν τα δύο γκολ. Οι δυο ομάδες έκαναν πολλά λάθη αρκέστηκαν σε αρκετά φάουλ, με την έλλειψη ρυθμού να είναι κάτι παραπάνω από εμφανής. Ο Ατρόμητος φάνηκε να θέλει να πάρει την πρωτοβουλία, όμως η εικόνα του θύμισε τα προβλήματα πριν από τη διακοπή. Η Λαμία είχε κλείσει καλά τις γραμμές της και έδειξε ότι είχε την ποιότητα να δημιουργήσει κινδύνους εφόσον της το επέτρεπε ο αντίπαλος.

Η φιλοξενούμενη ομάδα άνοιξε το σκορ έπειτα από ένα κόρνερ, με τον Αντέτζο να πλασάρει  εύστοχα. Η αντίδραση του Ατρομήτου ήταν άμεση, με τον Γκάλο να κανει το 1-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ και να στέλνει τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος. Αρκετά φάουλ, νεύρα, διαμαρτυρίες και καθυστερήσεις είχαν ως αποτέλεσμα να μην παιχτεί ουσιαστικό ποδόσφαιρο.

Μετά το 75´το ματς πήρε… φωτιά με τους μέσους του Ατρομήτου να κρατούν περισσότερο την μπάλα και να ψάχνουν το γκολ της νίκης. Στο 84’ το οριζόντιο δοκάρι σταμάτησε την κεφαλιά του Ρισβάνη στην καλύτερη επιθετική προσπάθεια των Περιστεριωτών σε όλο το 90λεπτο. Το 1-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Λαμία να είναι σαφώς η κερδισμένη από αυτό το αποτέλεμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments