Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Σούμπασιτς, προβληματισμός για Γκραντέλ

Ολυμπιακός: Φαβορί ο Σούμπασιτς, προβληματισμός για Γκραντέλ
Ολυμπιακός: Αναφορικά με τον εξτρέμ, ο Μαξ Γκραντέλ αρέσει στον Μαρτίνς, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι».

Ολυμπιακός: Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», όπου συμμετείχαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Φρανσουά Μοντεστό και η Λίνα Σουλούκου προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Λύση πρώτης γραμμής

Στο τραπέζι έπεσε δυνατά και το όνομα του Σούμπασιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μονακό, καθώς στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τερματοφύλακα. Ο 35χρονος Κροάτης πορτιέρο είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί για να έχει η ομάδα μια σίγουρη λύση σε περίπτωση που «σπάσει» το δίδυμο Σα-Αλέν, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο συλλόγων. Ο Σούμπασιτς αποτελεί μια λύση πρώτης γραμμής, με πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να είναι ο βασικός γκολκίπερ αν τελικά φύγει ο Σα.

«Αγκάθι» η ηλικία του Γκραντέλ

Αναφορικά με τον εξτρέμ, ο Μαξ Γκραντέλ αρέσει στον Μαρτίνς, αλλά υπάρχει ένα μεγάλο «αγκάθι». Ο 33χρονος άσος της Τουλούζ βρίσκεται ψηλά στη λίστα των «ερυθρολεύκων», ωστόσο υπάρχει ένας προβληματισμός για την ηλικία του.

Οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον Ντέγιαν Ζούκιτς

Την μεταγραφική λίστα της επόμενης σεζόν έχει γράψει ο Πέδρο Μαρτίνς. Σε αυτήν φαίνεται πως συμπεριλαμβάνεται ο Ντέγιαν Ζούκιτς. Σύμφωνα με το Sportime, οι ερυθρόλευκοι τσεκάρουν τον 19χρονο που αγωνίζεται στην Βοϊβοντίνα και δεν θεωρείται απίθανο να τον δούμε στο «Γ. Καραϊσκάκης». Άλλωστε τα τελευταία χρόνια οι Πειραιώτες συνηθίζουν να ψωνίζουν από την Σερβία, με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ραντζέλοβιτς, Μάρκοβιτς και Τσούμιτς. Μάλιστα ο Νίκολα Τσούμιτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» τον Μάρτιο τόνισε πως όνειρό του είναι να παίξει για τον Ολυμπιακό. «Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να κάνω το ντεμπούτο μου με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο θα πρέπει να παλέψω για να καθιερωθώ. Φυσικά, αυτό που θέλω είναι να πετύχω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Ελπίζω ότι αυτό θα συμβεί το συντομότερο δυνατόν. Θα κοιτάξω κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας να αποδείξω στον προπονητή μου ποιος είμαι και να καταφέρω να έχω ανταγωνιστικό ρόλο για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments