Lifestyle

I love Karditsa: Πόσο έχει αλλάξει ο Κώστας Αποστολάκης που πρωταγωνιστούσε στην ταινία

I love Karditsa: Πόσο έχει αλλάξει ο Κώστας Αποστολάκης που πρωταγωνιστούσε στην ταινία
I love Karditsa: Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2010.

Το I love Karditsa σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη είχε χθες η τηλεόραση του ANT1. Η ταινία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2010 και δείχνει έναν κάτοικο της Νέας Υόρκης να καταζητείτε από τη μαφία γιατί χρωστά  30 εκατομμύρια δολάρια! Έτσι λοιπόν ο Μάικ Κανιάς, αποφασίζει να το σκάσει από τη Νέα Υόρκη και να καταφύγει στην Καρδίτσα. Εκεί σχεδιάζει να μπερδέψει τους διώκτες του, αλλάζοντας θέση με τον… κλώνο του Γρηγόρη Κανιά.

Συγκεκριμένα η υπόθεση έχει ως εξής, ένας πρωτοπόρος Έλληνας επιστήμονας, στις αρχές της δεκαετίας του ’70, στη Νέα Υόρκη, κλωνοποιεί τον πρώτο άνθρωπο, τον Έλληνα Γρηγόρη Κανιά από την Καρδίτσα, δημιουργώντας τον Μάικ Κανιά. Στην Αμερική του 21ου αιώνα, ο Μάικ σταματά ένα βράδυ για τσιγάρα και πέφτει θύμα κλοπής.Έχοντας χάσει 30 εκατομμύρια δολάρια, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη μαφία. Για να σωθεί, θα πρέπει να πάει στην Καρδίτσα και να αλλάξουν θέσεις με τον κλώνο του. Ο Γρηγόρης, ως τυπικός Έλληνας της επαρχίας, είναι μπλεγμένος σε πολλές ερωτικές ίντριγκες και ψάχνει τον τρόπο να αποκτήσει πολλά λεφτά χωρίς φυσικά να δουλέψει… Μια sexy ξανθιά με μια μεγάλη επιταγή είναι το τέλειο δόλωμα. Στην κωμωδία πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Κώστας Αποστολάκης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ελένη Γερασιμίδου, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Σταύρος Νικολαΐδης, Τάσος Νούσιας

Η ταινία υπάρχει και στην πλατφόρμα του YouTube

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου «Ευτυχείτε» ο γνωστός ηθοποιός

Ωστόσο ο ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε το 2010 στο I Love Karditsa, Κώστας Αποστολάκης το πρωί της 9 Ιουνίου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου Ευτυχείτε και η αλλαγή στην εμφάνισή του είναι θεαματική! Ο ηθοποιός μιλώντας για το πώς βίωσε την καραντίνα λόγω της επέλασης του κορονοϊού αποκάλυψε τη σχέση του με τη θρησκεία.

Η δήλωση του Κώστα Αποστολάκη

«Δεν φοβήθηκα και κοινώνησα, τώρα ετοιμάζομαι να πάω στο Άγιο Όρος, έβαλα λυτούς και δεμένους γιατί κι εκεί τώρα δεν δέχονται εύκολα. Η πίστη κάνει πράγματα», είπε μεταξύ άλλων.Κατά τη διάρκεια της καραντίνας ο ηθοποιός άλλαξε ολοκληρωτικά το look του και του πάει πολύ!

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments