Lifestyle

Η Μαρίνα Πατούλη περπάτησε με κίτρινες γόβες στην άμμο και η Έλενα Ακρίτα ανέλαβε την υπόθεση

Η Μαρίνα Πατούλη περπάτησε με κίτρινες γόβες στην άμμο και η Έλενα Ακρίτα ανέλαβε την υπόθεση
Τίποτα δεν ξεφεύγει από την Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα τείνει να γίνει ο big brother της Νέας Δημοκρατίας. Από τον πρωθυπουργό, υπουργούς γαλάζιους τοπικούς φορείς μέχρι  και τις συζύγους αυτών η Έλενα Ακρίτα σχολιάζει ό,τι κινείται. Τελευταίο “θύμα” της η Μαρίνα Πατούλη σύζυγος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη. Για πολλούς η Μαρίνα Παρούλη αποτελεί ένα fashion icon με τις στυλιστικές της επιλογές, οι οποίες τις περισσότερες φορές κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Για αρκετούς άλλους απλά οι στυλιστικές επιλογές – όχι πάντα- της Μαρίνας Πατούλη είναι ο ορισμός του κιτς. Όπως και να έχει η σύζυγος του Περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη έχει καταφέρει να κεντρίζει πάντα το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις της.

Αυτή τη φορά για πολλούς ξεπέρασε τον ίδιο της τον εαυτό με την επιλογή της να φορέσει γόβα με τακούνι στην παραλία! Ναι καλά διαβάζετε η Μαρίνα Πατούλη ανέβασε μια εικόνα στο λογαριασμό της στο facebook όπου εμφανίζεται να περπατά με κίτρινες γόβες στην αμμουδιά. Το τακούνι πρέπει να είναι ειδικής κατασκευής μιας  και δεν βυθίζεται στην άμμο, όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει στη φωτογραφία!

Αντί να φορά σαγιονάρες ή να είναι ξυπόλητη, όχι η κυρία Πατούλη περπατά με χάρη στην παραλία και ο φωτογραφικός φακός την απαθανατίζει σε ακόμη μια “ιστορική” στυλιστικά στιγμή. Τις γόβες φρόντισε να τις συνοδεύσει με ένα μινι φόρεμα στο οποίο απεικονίζονται μαργαρίτες, μαύρα γυαλιά και κόκκινο κραγιόν. Φυσικά δεν λείπουν οι πέρλες από το λαιμό και τα μεγάλα σκουλαρίκια.

Τι ήθελε να ποστάρει τη συγκεκριμένη φωτογραφία στο διαδίκτυο βγήκε η μεταξύ πολλών άλλων fashion police Έλενα Ακρίτα να καυτηριάσει τη συγκεκριμένη εικόνα. “Η Μαρίνα Πατούλη μας γλεντάει όλους τελικά νομίζουμε ότι την τρολάρουμε και μας τρολάρει εκείνη χαλαρά και με το ένα χέρι δεμένο στην πλάτη.” Έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ακρίτα για την περίφημη φωτογραφία.

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό. Απαντώντας σε σχόλιο διαδικτυακού της φίλου που έγραψε στο facebook της κάτω από το σχόλιό της “μοιάζει τόσο αυθόρμητη η φωτό” του έγραψε: “Και το αυθόρμητο το έχω κανονίσει” όπως έλεγε ο Παπαγιαννόπουλος στο Υπάρχει και φιλότιμο” για να προσθέσει: ” Λατρεύω τις κίτρινες γόβες αλλά με Total White”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments