Video

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα έπιασε την κατηγορούμενη χωρίς μεταμφίεση [vid]

Επίθεση με βιτριόλι: Κάμερα έπιασε την κατηγορούμενη χωρίς μεταμφίεση [vid]
Επίθεση με βιτριόλι: Στις 19 Μαϊου και ώρα 9:00 το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου.

Επίθεση με βιτριόλι: Νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας το οποίο δείχνει την 35χρονη χωρίς τη μεταμφίεση της. Η γυναίκα φαίνεται στην λεωφόρο Συγγρού στις 9:08 και φεύγει από το σημείο στις 9:18, σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε το Star. Η 35χρονη εκείνη την ημέρα εμφανίζεται σχεδόν με τα ίδια ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης, αλλά χωρίς την περούκα. Στις 19 Μαϊου και ώρα 9:00 το πρωί στη λεωφόρο Συγγρού η γυναίκα «συλλαμβάνεται» από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου.

Στην αρχή κινείται στον δρόμο, στη συνέχεια, όμως, αντιλαμβάνεται ότι υπάρχουν κάμερες, ανεβαίνει στο πεζοδρόμιο και κοιτά χαμηλά. Προχωρά με γρήγορο βηματισμό και παράλληλα προσπαθεί να δείχνει ήρεμη. Κατευθύνεται στον τηλεφωνικό θάλαμο που βρίσκεται λίγα μέτρα πιο κάτω και από εκεί καλεί το ταξί και δίνει ραντεβού στη Θησέως που βρίσκεται ο στόχος της.

Μαζί στα μπουζούκια το θύμα και η φερόμενη ως δράστης

Ένα ντοκουμέντο για τις προηγούμενες σχέσεις που είχαν η άτυχη 34χρονη Ιωάννα και η φερόμενη ως δράστρια της επίθεσης με το βιτριόλι έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Οι δύο γυναίκες είναι από το ίδιο χωριό, ήταν συμμαθήτριες στο Δημοτικό και είχαν βρεθεί σε μερικούς γάμους γνωστών τους. Αυτά ήταν μερικά από τα στοιχεία που ήταν γνωστά μέχρι τώρα για τη σχέση της Ιωάννας Π. και της γυναίκας που κατηγορείται πως της επιτέθηκε με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Όπως αποδεικνύεται, όμως, οι δυο τους είχαν βρεθεί σε κοινή παρέα και στα μπουζούκια, σε κάποιο bachelor πάρτι, με τη δράστρια να κάνει check in στο Facebook στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανιζόταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός μαζί με το θύμα, στο Ελληνικό. Πρόκειται και υλικό που εξασφάλισε το nassosblog, το οποίο βρέθηκε στο προφίλ της δράστριας και είναι αναρτημένο τον Ιούλιο του 2016. Να σημειώσουμε ότι η συνομιλία για τον 40χρονο επιχειρηματία που βρέθηκε ανάμεσα στις δύο γυναίκες έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2018.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτογραφία

svg%3E

Τι δήλωσε ο πρώην φίλος της Ιωάννας στους αστυνομικούς

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην αστυνομία από τον Ιούλιο του 2019 μέχρι και την Κυριακή 17 Μαΐου 2020, διατηρούσε ερωτική σχέση με την 34χρονη. Στην κατάθεσή του ο πρώην φίλος της Ιωάννας αναφέρει: «Το βράδυ της Κυριακής ήταν η τελευταία φορά που την είδα».

Απαντώντας στην ερώτηση με ποιο τρόπο διέκοψαν τις σχέσεις τους είπε: «Τον Ιανουάριο του 2020 μου ζήτησε να μεταφέρω τα αρχεία της τηλεφωνικής συσκευής μέσω του φορητού υπολογιστή σε έναν δικό της εξωτερικό δίσκο καθώς είχε σκοπό να αγοράσει καινούργια τηλεφωνική συσκευή. Εγώ σύνδεσα το κινητό της τηλέφωνο με τον υπολογιστή μου, μετέφερα σε αυτόν τα αρχεία και εν συνεχεία από αυτόν τα μετέφερα στο σκληρό δίσκο.

Έπειτα από τρεις ημέρες διαπίστωσα ότι κάποιες φωτογραφίες από τα αρχεία του κινητού τηλεφώνου της, είχαν παραμείνει στον υπολογιστή μου. Υπήρχαν φωτογραφίες από ταξίδια της, από διάφορες δραστηριότητες της, αλλά ανάμεσα σε αυτές υπήρχε και η φωτογραφία ενός γυμνού άντρα οποίος είχε τατουάζ που κάλυπτε το στήθος και τον ώμο του και δύο τατουάζ πιστόλια στην βουβωνική χώρα. Υπέθεσα ότι ήταν κάποιος πρώην σύντροφός της και δεν έδωσα σημασία και δεν της είπα τίποτα για αυτές τις φωτογραφίες.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments