Αθλητισμός

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: 0-0

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος: 0-0
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: «Λευκή» ισοπαλία είχαμε στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των play out ανάμεσα στους Αρκάδες και την ομάδα της Νέας Σμύρνης που «καιγόταν» για τη νίκη.

Παραλίγο να κλέψει τη νίκη στο τέλος του παιχνιδιού ο Πανιώνιος απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη, αλλά τελικά οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 για τη δεύτερη αγωνιστική των play out της Super League 1. Ο Πανιώνιος έχασε ευκαιρία με το ξεκίνημα του ματς στο 1ο λεπτό, όταν ο Τσιλούλης έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Λυμπεράκης από κοντά με πλασέ στην κίνηση αστόχησε.

Στο 8ο λεπτό ο Πανιώνιος απείλησε σοβαρά ξανά αφού είχαμε φοβερό σουτ του Λυμπεράκη έξω από την περιοχή με το αριστερό, η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Παπαδόπουλου, ενδεχομένως και στα πόδια, και κατέληξε κόρνερ. Στο 17′ ο Αστέρας ισοφάρισε τα δοκάρια. Σέντρα του Μουνάφο, κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ στο δεύτερο δοκάρι και η μπάλα κατέληξε στη δεξιά δοκό.

Στο 35′ είχαμε αναγκαστική αλλαγή για τον Πανιώνιο. Ο Δούμτσιος πέρασε στο παιχνίδι αντί του Εμμανουηλίδη που τραυματίστηκε. Στο 41′ ο Αστέρας απείλησε με σουτ του Μουνάφο έξω από την περιοχή, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Κότνικ.

Στο 43′ οι τηλεθεατές είδαν την απίθανη απόκρουση του Παπαδόπουλου σε σουτ του Τσιλούλη μέσα από την περιοχή. Ο επιθετικός του Πανιωνίου ξεκίνησε την κούρσα πίσω από τη σέντρα και πέρασε τρεις παίκτες, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 45′ έγινε ωραίο σουτ του Λουίς Φερνάντεθ που έδιωξε δύσκολα ξανά ο Κότνικ για τον Πανιώνιο.

Τα στατιστικά του πρώτου μέρους

Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 65′ έγινε σουτ από τον Λουίς Φερνάντεθ έξω από την περιοχή και ο Κότνικ μπλόκαρε. Το ίδιο έκανε και τρία λεπτά μετά σε σουτ του Τζίμα. Στο 90′ ο Πανιώνιος έχασε μεγάλη ευκαιρία! Ο Γρίβας είχε μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει, αλλά δεν έβαλε καλά το κεφάλι. Δεν το πίστευε ο Βόκολος που περίμενε ότι ο παίκτης του θα χριζόταν σκόρερ. Έως το 94′ η μπάλα πήγαινε πάνω – κάτω, αλλά γκολ δεν μπήκε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κομίνη.

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86′ Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (60′ Ριέρα), Ντέλετιτς (60′ Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81′ Κρέσπι), Μπαράλες (46′ Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79′ Μακσίμοβιτς), Λυμπεράκης (79′ Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35′ λ. τρ. Δούμτσιος).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments