Αθλητισμός

Στάνισλαβ Κρίτσιουκ Ολυμπιακός: Και ο Ρώσος στη λίστα του Μαρτίνς

Στάνισλαβ Κρίτσιουκ Ολυμπιακός: Και ο Ρώσος στη λίστα του Μαρτίνς
Στάνισλαβ Κρίτσιουκ Ολυμπιακός: Ο έμπειρος τερματοφύλακας φέρεται να είναι στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση του τερματοφύλακα.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αδιαμφισβήτητο νούμερο ένα κάτω από τα δοκάρια. Αυτός είναι ο Ζοσέ Σα που με τον Πέδρο Μαρτίνς στον πάγκο είναι βασικός και αναντικατάστατος. Την ίδια ώρα στην ομάδα υπάρχει και ο Μπόμπι Άλεν. Ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στους τερματοφύλακες. Ο Πορτογάλος θα παραμείνει πρώτη επιλογή και τη νέα σεζόν εκτός αν έρθει μια εξαιρετική πρόταση για την πώληση του. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα είναι για μια πρόταση με πολλά μηδενικά.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει κινητικότητα για τη θέση του τερματοφύλακα. Ακόμα είναι νωρίς για να γίνει μεταγραφική κουβέντα, αλλά στον Πειραιά έχουν έτοιμη μια λίστα για παν ενδεχόμενο. Σε αυτή φέρεται να υπάρχει το όνομα του Σάνισλαβ Κρίτσιουκ, ο 29χρονος πορτιέρο της Κράσνονταρ, Στάνισλαβ Κρίτσιουκ σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Ο Ρώσος τερματοφύλακας μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν και ψάχνεται ήδη για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στο παρελθόν έπαιξε επίσης στις Μπράγκα και Ρίο Αβέ, ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές της Ρωσίας και 2 φορές στην Ανδρών. Τη φετινή χρονιά μέτρησε 8 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Φήμες και για Σούμπασιτς

Σύσκεψη κορυφής πραγματοποιήθηκε στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων», όπου συμμετείχαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Πέδρο Μαρτίνς, ο Φρανσουά Μοντεστό και η Λίνα Σουλούκου προκειμένου να συζητήσουν τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.Στο τραπέζι έπεσε δυνατά και το όνομα του Σούμπασιτς, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Μονακό, καθώς στον Ολυμπιακό έχουν αποφασίσει να κινηθούν για τερματοφύλακα.

Ο 35χρονος Κροάτης πορτιέρο είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί για να έχει η ομάδα μια σίγουρη λύση σε περίπτωση που «σπάσει» το δίδυμο Σα-Αλέν, οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο συλλόγων. Ο Σούμπασιτς αποτελεί μια λύση πρώτης γραμμής, με πολλές παραστάσεις σε κορυφαίο επίπεδο και στον Ολυμπιακό θεωρούν ότι μπορεί να είναι ο βασικός γκολκίπερ αν τελικά φύγει ο Σα. Σε κάθε περίπτωση ο Ζοσέ Σα θα αποχωρήσει μόνο αν έρθει κάποια μεγάλη πρόταση. Άλλωστε τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Πειραιά έχει δείξει ότι παίρνει πάντα αυτό που θέλει σε αυτό το κομμάτι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments