Αθλητισμός

Ολυμπιακός Σλούκας: «Είναι κατασταλαγμένος και δεν συζήτησε με τον Ολυμπιακό»

Ολυμπιακός Σλούκας: «Είναι κατασταλαγμένος και δεν συζήτησε με τον Ολυμπιακό»
Ολυμπιακός Σλούκας: Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται αν η παραμονή ή μη του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρμπαχτσε θα επηρεάσει την απόφαση του Κώστα Σλούκα. Τελικά τι ισχύει;

Τις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τον πρόεδρο της Φενέρμπαχτσε. Σε αυτή θα κριθεί το μέλλον του Σέρβου τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, αλλά όχι απαραίτητα και αυτό του Κώστα Σλούκα. Αυτό τόνισε ο δημοσιογράφος Νίκος Ζέρβας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «O Σλούκας είναι κατασταλαγμένος και δεν συζήτησε με τον Ολυμπιακό για να είναι καλυμμένος σε περίπτωση που φύγει από τη Φενέρ. Αν μείνει ο Ομπράντοβιτς θα γίνει περίπλοκη η υπόθεση του Σλούκα, αλλά έχω την αίσθηση ότι και πάλι θα επιδιώξει την αποδέσμευσή του από τη Φενέρ για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό», ανέφερε και συνέχισε:

“Ο Σλούκας έχει κουραστεί πάρα πολύ από την Κωνσταντινούπολη, με πολλά γεγονότα που έγιναν μέσα στη σεζόν, με τον κορωνοϊό, το πως τον αντιμετώπισαν. Μετά είναι το θέμα με το πανό που δεν σήκωσε και τα πολλά δημοσιεύματα που υπήρξαν εις βάρους του. Μάλιστα, από τον Μάρτιο ο παίκτης είχε κινήσει κάποιες διαδικασίες ώστε να απεμπλακεί από την Πόλη”. “Ο Σλούκας δεν θα έκανε τρία ραντεβού με τον Ολυμπιακό για να βρεθεί η χρυσή τομή αν δεν είχε αποφασίσει να φύγει από την Φενέρ. Δεν είναι παιδί που θα κρατούσε ως ‘καβάτζα’ τον Ολυμπιακό” κατέληξε.

Ακολουθεί το ηχητικό από το ρεπορτάζ:

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς παραδέχθηκε on camera πως θα υπάρξει μείωση στο μπάτζετ και εξήγησε πως ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μπορεί να μείνει στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης όσο θέλει. Ο πολυνίκης κόουτς της EuroLeague έχει ξεκαθαρίσει με επίσημη δήλωση του πως προτεραιότητα για τον ίδιο είναι να συνεχίσει στη Φενέρμπαχτσε ενώ ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς παραχώρησε χθες, Δευτέρα 15 Ιουνίου, συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Φενέρ στο YouTube όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στο τμήμα μπάσκετ. «Ο Ομπράντοβιτς ήλθε σήμερα στην Κωνσταντινούπολη. Θα καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουμε για το τι θα συμβεί την επόμενη σεζόν. Το έχω ξαναπεί! Ο Ομπράντοβιτς μπορεί να μείνει εδώ όσο θέλει! Είναι θρύλος του μπάσκετ και έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά των φίλων της Φενέρ! Δεν είναι δυνατόν το μπάτζετ να φτάσει τα 30 εκατομμύρια. Θα μειωθεί σίγουρα! Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που ο προπονητής μας θα πρέπει να ακολουθήσει. Αν αποδεχτεί τη μείωση του μπάτζετ, θα συνεχίσει μαζί μας. Θα μιλήσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα) μαζί του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments