Αθλητισμός

Εντουάρντο Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο αν πουληθεί ο Καμαρά

Εντουάρντο Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο αν πουληθεί ο Καμαρά
Εντουάρντο Ολυμπιακός: Ο έμπειρος χαφ υπάρχει στη λίστα της ομάδας σε περίπτωση που γίνει πώληση του Καμαρά σε ομάδα του εξωτερικού.

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ξέρει να πουλάει ποδοσφαιριστές στην τιμή που θέλει. Τα παραδείγματα ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στον Πειραιά και εξαργύρωσαν τις εμφανίσεις του με μια μεγάλη μεταγραφή είναι πολλά. Εδώ και τουλάχιστον δυο καλοκαίρια το όνομα του Μαντί Καμαρά έχει παίξει σε σχετικά ρεπορτάζ. Για την Αφρικανό χαφ της ομάδας έχουν ενδιαφερθεί αρκετοί σύλλογοι του εξωτερικού, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει παραπάνω κάποιος σύλλογος.

Σε περίπτωση που ο Καμαρά αποχωρήσει από την ομάδα θα πρέπει να έρθει και κάποιος αντικαταστάτης. Ένα όνομα που είχε απασχολήσει έντονα τον Ολυμπιακό πέρυσι το καλοκαίρι έρχεται και πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Εντουάρντο, για τον οποίο θα γίνει κίνηση μόνο σε περίπτωση που παραχωρηθεί ο Καμαρά.

Ο 25χρονος χάφ της Σπόρτινγκ είναι το φαβορί αν φύγει ο Κάμαρα, με την ομάδα του να είναι θετική στο να το παραχωρήσει, αφού φέτος δεν κατάφερε να την βοηθήσει στον βαθμό που θα ήθελε. Για την ώρα πάντως, ο Καμαρά δεν έχει τίποτα στα χέρια του εκτός από τα ρεπορτάζ στον διεθνή Τύπο που λένε ότι ενδιαφέρονται αγγλικές ομάδες. Όπως και να έχει όμως, στον Ολυμπιακό θέλουν να είναι προετοιμασμένοι και έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Εντουάρντο αν τελικά φύγει ο Αφρικανός μέσος.

Κρίνεται το μέλλον του Ομάρ

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει μια σοβαρή υπόθεση. Αυτή είναι η ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του Ομάρ. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε λίγο καιρό και ακόμα δεν έχει ανανεώσει με τον Ολυμπιακό. Η κοινή επιθυμία των δυο πλευρών είναι να συνεχίσουν μαζί. Ωστόσο στις συζητήσεις είχε διαπιστωθεί απόσταση στο οικονομικό. Ωστόσο μετά την πανδημία τα πράγματα αλλάζουν οικονομικά για όλες τις ομάδες και δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο η υπόθεση να τελειώσει με θετική κατάληξη.

Όπως γράφει το «Φως των Σπορ», δεν προκύπτει από κάπου ότι θα σημειωθεί εξέλιξη στην υπόθεση του Νορβηγού μπακ-χαφ. Ο ποδοσφαιριστής εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι θέλει να μείνει στην Ελλάδα και να συνεχίσει να φοράει τα «ερυθρόλευκα». Την ίδια στιγμή, στην Τουρκία αρχίζουν να… μαζεύουν τα ρεπορτάζ για τον διεθνή άσο και το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι.

Στην περίπτωση που σημειωθεί θετική εξέλιξη στο θέμα του Ομάρ, τότε οι Πειραιώτες δεν θα κινηθούν για άλλο δεξί μπακ, εκτός του Μπρούνο Γκασπάρ για τον οποίο ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει για την αγορά του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments