Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Είπε ευχαριστώ και αντίο στους “κιτρινόμαυρους”

Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Είπε ευχαριστώ και αντίο στους “κιτρινόμαυρους”
Όγκνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά τους φίλους της ΑΕΚ μετά την πρόωρη λήξη του δανεισμού του.

Ο Όγκνιεν Βράνιες είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση ποδοσφαιριστή. Δεν χωράει καμία αμφιβολία για την ποιότητα του, αλλά μεγάλο εμπόδιο στην καριέρα του είναι ο χαρακτήρας του. Στην ομάδα της ΑΕΚ έχουν καταφέρει να τιθασεύσουν δύσκολους χαρακτήρες, όπως είναι ο Μάρκο Λιβάγια, ωστόσο ο Βράνιες είναι μια κατηγορία μόνος του. Η δεύτερη θητεία του στην ομάδα ολοκληρώνεται επισκιασμένη από πειθαρχικό παράπτωμα. Αλλά να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή στο τι οδήγησε τον Βράνιες στην έξοδο.

Ο έμπειρος στόπερ είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού μέχρι τις 30 Ιουνίου. Υπό κανονικές συνθήκες τότε θα επέστρεφε στην Άντερλεχτ και θα μιλούσε μαζί της για την ελευθερία του. Αν το πετύχαινε αυτό τότε η ΑΕΚ θα τον περίμενε και θα του πρόσφερε συμβόλαιο. Ωστόσο ο κορωνοϊός άλλαξε τα δεδομένα και οι “κιτρινόμαυροι” ζήτησαν παράταση του δανεισμού για ένα μήνα. Οι Βέλγοι αρνούνταν κατηγορηματικά  και τότε ξεκίνησε το μπέρδεμα.

Ο εξαφανισμένος Βράνιες

Την ώρα που η ΑΕΚ προσπαθούσε να βγάλει άκρη με την Άντερλεχτ ο Βράνιες επέλεξε να φύγει χωρίς άδεια. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πήγε στη Βοσνία και παρά τις πιέσεις από τον Ίλια Ίβιτς αρνήθηκε να επιστρέψει πίσω. Αυτό εξόργισε τους πάντες στην ΑΕΚ που επικοινώνησαν εκ νέου με τους Βέλγους και τους ξεκαθάρισαν ότι δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν άλλο.

Μερικές ώρες αργότερα ο διεθνής στόπερ έστειλε το δικό του μήνυμα. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποχαιρέτησε για δεύτερη φορά την Ένωση. Ο έμπειρος αμυντικός ανέβασε μια φωτογραφία που φοράει την φανέλα της ΑΕΚ και την συνόδευσε με την λεζάντα “Αντίο ΑΕΚάρα και σε ευχαριστώ για όλα”.

Όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που ο “δικέφαλος” ασχολείται με την περίπτωση του Βράνιες καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΚ δίνει ευκαιρία στον συγκεκριμένο παίκτη και εκείνος δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την επιμονή της Άντερλεχτ για επιστροφεί του παίκτη δύσκολα θα τον υπολογίζει για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments