Ελλάδα

Πάτρα: Κάγκελο καρφώθηκε στον λαιμό ενός 12χρονου ύστερα από πτώση

Πάτρα: Κάγκελο καρφώθηκε στον λαιμό ενός 12χρονου ύστερα από πτώση
Πάτρα: Σταθερή είναι η κατάσταση του 12χρονου που νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης έπεσε από ύψος στα Δεμένικα.

Σε συναγερμό βρίσκονται στο ΕΚΑΒ καθώς  στην Πάτρα μετά την πτώση 12χρονου πάνω σε κάγκελα και τον τραυματισμό του στον λαιμό. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως σταθερή. O 12χρονος έπεσε από ύψος πάνω σε κάγκελα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στον λαιμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 14:30 στα Δεμένικα, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί έπεσε από ύψος με αποτέλεσμα να βρεθεί πάνω σε κάγκελα και να τραυματιστεί στο λαιμό. Αρχικά, έφτασε στο σημείο διασώστης με μηχανή του ΕΚΑΒ, ο οποίος έκανε τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να σταματήσει η αιμορραγία. Στη συνέχεια έφτασε στο σημείο μονάδα με γιατρό που παρέλαβε το παιδί και το μετέφερε στο Καραμανδάνειο. Μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει ελεγχθεί η αιμορραγία.

«Η κατάσταση του παιδιού είναι σταθερή και το ίδιο βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Έχει ένα διαμπερές τραύμα καθώς κάγκελο καρφώθηκε στον τράχηλο της καρωτίδας του. Στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργείο για να καθαριστεί η περιοχή που υπάρχει το τραύμα» αναφέρει στο thebest.gr ο Διοικητής του Καραμανδανείου Παύλος Αθανασόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments