Ελλάδα

Συνελήφθη η κοπέλα που απήγαγε τη Μαρκέλλα

Συνελήφθη η κοπέλα που απήγαγε τη Μαρκέλλα
10χρονη Μαρκέλλα: Συνελήφθη η γυναίκα που φέρεται να απήγαγε τη Μαρκέλλα. Την έχουν οδηγήσει στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη η κοπέλα που απήγαγε τη Μαρκέλλα στη Θεσσαλονίκη. Στην ασφάλεια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα η ύποπτη για την απαγωγή της δεκάχρονης Μαρκέλλας που έχει συγκλονίσει την πόλη. Η γυναίκα προσήχθη από τους αστυνομικούς που την εντόπισαν στην Πιερία, στην Παραλία Κατερίνης. Θυμίζουμε ότι η 10χρονη Μαρκέλλα αναγνώρισε την κοκκινομάλλα που φέρεται να την άρπαξε, αλλά προς το παρόν το κίνητρο της πράξης παραμένει αδιευκρίνιστο και ενδεχομένως αυτό να αποσαφηνιστεί μόλις εξεταστεί από τους αστυνομικούς.

Τι είχε δηλώσει νωρίτερα ο ιατροδικαστής

Ιατροδικαστής μίλησε για το σοκαριστικό εύρημα που βρήκαν οι Αρχές στη 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία εξαφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη αλλά εντοπίστηκε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα (44 ώρες). Όπως επιβεβαίωσε η ιατροδικαστής, Ελένη Ζαγγελίδου, μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχαν ψυχροτρόπες ουσίες στον οργανισμό της μικρής και έσπευσε να τονίσει: «Είμαστε ακόμα στην αρχή της επίπονης αυτής διαδικασίας».

«Οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα»

Όμως, η ανίχνευση κοκτέιλ κοκαΐνης με οπιούχες ουσίες στον οργανισμό της ανήλικης Μαρκέλλας, η οποία παραμένει υπό την προστασία της Εισαγγελίας Ανηλίκων σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έχει προκαλέσει προβληματισμό στις Αρχές. Παράλληλα, η Ελένη Ζαγγελίδου μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε το εξής: «Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης, είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε».

Η κ. Ζαγγελίδου πρόσθεσε: «Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από τις δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα».

«Δώστε την επιμέλεια σε εμένα»

Θυμίζουμε ότι ο αδερφός της 10χρονης Μαρκέλλας που απήχθη από την Τούμπα Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει ότι θέλει ο ίδιος την επιμέλειά της. «Από την πρώτη στιγμή τα αδέρφια και η οικογένεια είναι δίπλα στη Μαρκέλλα. Τρέχουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις οργανώσεις, και το Χαμόγελο του Παιδιού, που βοηθούν». «Απλά θέλω να κάνω ένα ερώτημα: Πώς γίνεται κάποιος να κρίνει ποιο είναι το σωστό για την αδερφή μου; Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι αυτός που θα κρίνει αυτή την κατάσταση. Υπάρχω και εγώ και η αδερφή μου που μπορούμε να πάρουμε την επιμέλεια. Αν δεν εξεταστούμε, έχουμε δουλειά, έχουμε σπίτι, ποιος θα το κρίνει;» σημείωσε ο κ. Βεράμης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments