Αθλητισμός

Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Βόβορα: «Αφοσιωμένος, με σκληρή δουλειά, και τεχνικά φανταστικός»

Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Βόβορα: «Αφοσιωμένος, με σκληρή δουλειά, και τεχνικά φανταστικός»
Ρικ Πιτίνο για Γιώργο Βόβορα: Το εγκώμιο του νέου τεχνικού του «τριφυλλιού» έπλεξε ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Γιώργος Βόβορας ανέλαβε και επισήμως τα ηνία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ο Ρικ Πιτίνο φρόντισε να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην συνεργάτη του στο “τριφύλλι”. Ο 67χρονος τεχνικός, που πλέον βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, συνεχίζει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις των “πρασίνων”. Η είδηση λοιπόν, που θέλει τον Γιώργο Βόβορα να προάγεται σε head coach της ομάδας τον ενθουσίασε. Μάλιστα, ο Πιτίνο μοιράστηκε τη χαρά του με τους ακολούθους του στο Twitter. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βλέπω τον στενό μου φίλο και εξαιρετικό βοηθό μου, τον Γιώργο Βόβορα, να γίνεται πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό. Αφοσιωμένος, με σκληρή δουλειά, και τεχνικά φανταστικός. Φοβερή επιλογή” έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Το tweet του:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ υπενθυμίζεται, πως ανακοίνωσε την Τετάρτη 17 Ιουνίου, ότι ο Γιώργος Βόβορας αναλαμβάνει καθήκοντα πρώτου προπονητή της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Στις πρώτες του δηλώσεις ως head coach του «τριφυλλιού» ο Γιώργος Βόβορας τόνισε στο paobc.gr: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη για μένα να βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Είμαι πολλά χρόνια μέλος αυτής της μεγάλης οικογένειας και αντιλαμβάνομαι το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω. Δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια. Υπόσχομαι πως μαζί με τους συνεργάτες μου θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσουμε τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της».

Ο Γιώργος Βόβορας ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι του 2012 ως βοηθός του Αργύρη Πεδουλάκη, πριν οι δυο τους μετακινηθούν στη Ρωσία και την Unics Kazan. Από εκεί, πήγε στο ΑΠΟΕΛ ως πρώτος προπονητής κατακτώντας το Κυπριακό Κύπελλο και το 2016 επέστρεψε ξανά στον Παναθηναϊκό πάλι μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη. O Γιώργος Βόβορας παρέμενε μέχρι σήμερα στο «τριφύλλι» από το πόστο του βοηθού προπονητή στο πλευρό των Τσάβι Πασκουάλ, Ρικ Πιτίνο και Αργύρη Πεδουλάκη, ενώ διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής σε τρεις περιόδους (Οκτώβριος 2016, Δεκέμβριος 2018 και Νοέμβριος 2019). Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ως πρώτος προπονητής των «πράσινων» τη σεζόν 2019-2020 σε δύο ματς της Euroleague μέτρησε ισάριθμες εκτός έδρας νίκες επί των Zalgiris Kaunas και FC Bayern Munich.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments