Αθλητισμός

Στανισλάφ Κριτσούκ Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον

Στανισλάφ Κριτσούκ Ολυμπιακός: Νέα δημοσιεύματα για “ερυθρόλευκο” ενδιαφέρον
Στανισλάφ Κριτσούκ Ολυμπιακός: Σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ οι Πειραιώτες εξετάζουν την περίπτωση του έμπειρου τερματοφύλακα.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος οι ομάδες κάνουν τα πλάνα τους για τη νέα χρονιά. Ο Ολυμπιακός δεν αποτελεί εξαίρεση και οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τελειώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται με τις εκκρεμότητες του ρόστερ. Μια από αυτές είναι η θέση του τερματοφύλακα. Ο Ζοσέ Σα είναι το απόλυτο φαβορί για να είναι το νούμερο ένα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο για τον Άλεν.

Ο έμπειρος γκολκίπερ πήρε λίγα παιχνίδια στα πόδια του, ενώ και σε αυτά τα ματς δεν έδειξε κάτι εντυπωσιακό. Αυτό οδηγοί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ψάξουν στην αγορά για τερματοφύλακα. Εκτός από τον Σούμπασιτς, μία άλλη περίπτωση που φέρονται να παρακολουθούν είναι του Στανισλάφ Κριτσούκ, με τα ρωσικά ΜΜΕ να επαναφέρουν την υπόθεσή του στο προσκήνιο.

Όπως αναφέρουν, ο 29χρονος πορτιέρο βρίσκεται στο στόχαστρο του Ολυμπιακού και ομάδων από την Τουρκία. Ο Ρώσος γκολκίπερ μετακόμισε στην Κράσνονταρ το 2016 έναντι 4 εκατ. ευρώ από τη Μπράγκα, ενώ μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Τη φετινή χρονιά μέτρησε μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Τι παίζει με Ολυμπιακό και Σούμπασιτς

Το όνομα του Ντάνιελ Σούμπασιτς «παίζει» τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον ΠΑΟΚ. Από ό, τι φαίνεται θα συνεχίσει να απασχολεί για καιρό ακόμη τις μεταγραφικές στήλες. Εκτός αν ο Κροάτης το πάρει απόφαση και υποκύψει είτε στα πετροδόλαρα είτε στα… κανονικά δολάρια (των ΗΠΑ). Όπως αναφέρει ο Agent Greek στο Sportime της Τρίτης, στην Ελλάδα ο Σούμπασιτς δεν έχει πρόβλημα να έρθει με μία όμως απαρέγκλιτη προϋπόθεση: να είναι βασικός. Για δεύτερος, οπουδήποτε, δεν συζητάει καν. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει ήδη την κρούση του στον Κροάτη.

Ο Σούμπασιτς είναι γεννημένος στο Ζαντάρ της Κροατίας, είναι 35 ετών, έχει 44 συμμετοχές με την Εθνική της χώρας του, ενώ έχει παίξει σε Ζαντάρ, Χάιντουκ Σπλιτ και Μονακό. Θεωρείται εξαιρετική περίπτωση για τις Ελληνικές ομάδες καθώς είναι ένας παίκτης με παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία στα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments