Ελλάδα

10χρονη Μαρκέλλα: Υπό κράτηση η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη μικρή μαθήτρια

10χρονη Μαρκέλλα: Υπό κράτηση η γυναίκα που φέρεται να άρπαξε τη μικρή μαθήτρια
10χρονη Μαρκέλλα: Μέχρι σήμερα το μεσημέρι η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα. Η γυναίκα είχε στην κατοχή της χάπια και εντοπίστηκαν τα ρούχα που φορούσε, όπου και φαίνονται σε υλικό από κάμερα.

Χθες, Τετάρτη 17 Ιουνίου η αστυνομία προσήγαγε την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται ότι άρπαξε τη δεκάχρονη Μαρκέλλα στην υπόθεση που εκτυλίχθηκε πριν λίγες ημέρες στην Κάτω Τούμπα και σόκαρε το πανελλήνιο με την εξέλιξή της. Μέχρι σήμερα το μεσημέρι, η γυναίκα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 33χρονη Ελληνίδα, την οποία το προηγούμενο διάστημα μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα γυναίκα». Κατά τον εντοπισμό της, χθες το μεσημέρι, στην Παραλία Κατερίνης βρέθηκε να έχει ξυρίσει το κεφάλι της στοιχείο που αξιολογείται από αστυνομικούς ως προσπάθεια να αποπροσανατολίσει τις έρευνες των Αρχών.Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η ίδια προέρχεται από το περιβάλλον της Μαρκέλλας και φαίνεται να υπήρξε παλαιότερα γειτόνισσα της οικογενείας της ανήλικης. Μέχρι στιγμής πάντως τα κίνητρα της φερόμενης πράξης παραμένουν άγνωστα.

Η γυναίκα συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια. Η δικογραφία για τη φερόμενη αρπαγή της Μαρκέλλας θα ολοκληρωθεί εντός της ημέρας και μόλις στοιχειοθετηθούν τα αδικήματα αναμένεται να εκδοθεί και να ενεργοποιηθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον της. Σημειώνεται ότι αστυνομικοί ερεύνησαν  διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου εντόπισαν τον ρουχισμό που φέρεται να φορούσε η 33χρονη, όταν καταγράφηκε από κάμερες ασφαλείας να συνοδεύει τη 1οχρονη, ενώ κατασχέθηκαν ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά που εξετάζονται.

Προβληματισμό  και “οργή” προκάλεσε η αποκάλυψη πως στο αίμα της 10χρονης Μαρκέλλας εντοπίστηκαν ουσίες από κοκτέιλ ναρκωτικών

«Από τη στιγμή που έχουν διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό, πραγματικά ναι οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχουν κάποιες ψυχοτρόπες ουσίες στη μικρή. Αυτό που μπορώ να σας πω επίσης είναι ότι είμαστε ακόμα στην αρχή της ανάλυσης και έχουμε ακόμα κάποιες μέρες μπροστά μας για να τη διεκπεραιώσουμε», είπε η κ. η Ελένη Ζαγγελίδου, ιατροδικαστής που συμμετέχει στην επιστημονική ομάδα που εξετάζει τη 10χρονη, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα.

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι γενικότερα οι ουσίες αυτές δεν δίνονται ενέσιμα, σπανίως η μία από τις δύο ναι, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο δεν δίνονται ενέσιμα. Εδώ το παιδί δεν είχε τέτοια ευρήματα», σημείωσε μεταξύ άλλων η κ. Ζαγγελίδου. Σύμφωνα με πηγές των διωκτικών και δικαστικών αρχών, η χορήγηση των ουσιών στη μικρή μαθήτρια έγινε «σχετικά πρόσφατα», χωρίς όμως να προσδιορίζεται επακριβώς ο χρόνος. Πιθανότατα η λήψη ναρκωτικών φαρμάκων να ευθύνεται και για την εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε το κορίτσι αμέσως μετά τον εντοπισμό της και κατά τις πρώτες συνομιλίες με τους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments