Αθλητισμός

Επεισόδιο Αλαφούζου – Κούγια στη συνεδρίαση της Super League

Επεισόδιο Αλαφούζου – Κούγια στη συνεδρίαση της Super League
Αλαφούζος - Κούγιας: Ένταση υπήρξε κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League ανάμεσα στον ισχυρό άντρα του Παναθηναϊκό και τον πρόεδρο της Λάρισας.

Επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Αλέξη Κούγια. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League υπήρξε έντονη αντιπαράθεση ανάμεσα στους δύο προέδρους. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, επιτέθηκε λεκτικά κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκού, Γιάννη Αλαφούζου. Ο δεύτερος απάντησε στην πρόκληση σε έντονο ύφος και χρειάστηκε να περάσουν μερικά λεπτά για να εκτονωθεί η κατάσταση και να συνεχιστεί η διαδικασία της εκλογής του νέου προέδρου της Λίγκας.

«Έχει εκπροσωπήσει όλους τους εγκληματίες», είπε σύμφωνα με το SDNA ο κ. Αλαφούζος για τον κ. Κούγια στον οποίο απάντησε, όταν ο γνωστός ποινικολογός αναφερθείς στον νέο πρόεδρο της Super League, Λεωνίδα Μπουτσικάρη είπε: «Ήσουν δικηγόρος του Τσακογιάννη και του Σταθάκη. Ένα παιδί για τα θελήματα». Προηγουμένως, ο κ. Κούγιας, όπως αναφέρει το ίδιο, επιτέθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς και κατά του κ. Αλαφούζου λέγοντας: «Είσαι ένας διεφθαρμένος. Κρυβόσουν μήνες στο Λονδίνο. Και μαζί με τον Πατέρα και τον Ντογιάκο στήσατε τον Μαρινάκη για να τον βάλετε φυλακή με όλους τους στημένους». Άμεση ήταν η απάντηση του “πράσινου” προέδρου, ο οποίος είπε: «Τον κακό σου τον καιρό. Είσαι τρελός!».

Στα του Διοικητικού Συνεδρίου νέος πρόεδρος εκλέχθηκε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης:

Mε ψήφους 8-5 και 1 λευκό o Λεωνίδας Μπουτσικάρης αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της Λίγκας, παίρνοντας τα ηνία του Συνεταιρισμού από τον Μηνά Λυσάνδρου, μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στο Διοικητικό Συμβούλιο. Αναπληρώτρια πρόεδρος παρέμεινε η Κάτια Κοξένογλου. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έλαβε οκτώ ψήφους από Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚΑΕΚΞάνθη, Παναιτωλικό, Βόλο, ΟΦΗ και Λαμία.

Ο έτερος υποψήφιος, Αλέξης Κούγιας, πήρε πέντε ψήφους. Συγκεκριμένα τον ψήφισαν ΑΕΛ, ΟλυμπιακόςΆρηςΠανιώνιος και Ατρόμητος. Λευκό ψήφισε ο Αστέρας Τρίπολης. Νωρίτερα και με σχεδόν πανομοιότυπο αποτέλεσμα (8-6, καθώς ο Αστέρας στην περίπτωση αυτή συντάχθηκε με τους «πέντε»), απορρίφθηκε το αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αναβολή των αρχαιρεσιών. 

Υπενθυμίζεται, πως ο κ. Μπουτσικάρης ανέλαβε επικεφαλής της νομικής υπηρεσίας του Παναθηναϊκού τον Σεπτέμβριο του 2017 μετά την παραίτηση της κ. Μπαλωμένου, ενώ στο μεταξύ είχε ήδη αρχίσει και η επαφή με τα δρώμενα και σε παραγοντικό επίπεδο, αφού ήταν τακτικές οι συμμετοχές του στα συμβούλια της Super League δίπλα στον εκάστοτε εκπρόσωπο του “πράσινου” συλλόγου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments