Αθλητισμός

Γιώργος Μασούρας Ολυμπιακός: Συνεχίζει με τα «ερυθρόλευκα»

Γιώργος Μασούρας Ολυμπιακός: Συνεχίζει με τα «ερυθρόλευκα»
Γιώργος Μασούρας Ολυμπιακός: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα συνεχίσει να αγωνίζεται ο Γιώργος Μασούρας.

Κάτοικος Πειραιά παραμένει -όπως όλα δείχνουν- ο Γιώργος Μασούρας. 0 26χρονος μέσος που έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να φορά τα “ερυθρόλευκα” και τη νέα σεζόν, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του. Με τον τρόπο αυτό, οι Πειραιώτες θέλουν να τον επιβραβεύσουν με ένα μεγαλύτερο συμβόλαιο, όσον αφορά τις οικονομικές του απολαβές.

Ο διεθνής εξτρέμ έχει καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα με τη δουλειά του. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον εμπιστεύεται και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και στη διοίκηση.

Για αυτό, σύμφωνα με το Spotime, έχει παρθεί η απόφαση να γίνει καινούργιο συμβόλαιο στον παίκτη, κάτι το οποίο όπως είναι λογικό ικανοποιεί και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος μέσα σε ενάμιση χρόνο, πήρε μεταγραφή τον Γενάρη του 2019 από τον Πανιώνιο, κέρδισε χρόνο συμμετοχής και τώρα ένα καινούργιο συμβόλαιο. Η προσπάθεια που κάνει και η σκληρή δουλειά του αναγνωρίζονται από τον Πορτογάλο τεχνικό κάτι που φαίνεται και από τις ευκαιρίες που του έχει δώσει από πέρσι μέχρι τώρα.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μασούρα:

Τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα τα έκανε αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα Ομόνοια Κεχρινιάς. Το ντεμπούτο του με την φανέλα της ομάδας του χωριού του έγινε στην αναμέτρηση κόντρα στον Αμφίλοχο και συνδυάστηκε με γκολ του ίδιου αλλά ήττα της ομάδας του με σκορ 5-2. Γρήγορα όμως αναγκάστηκε σε ηλικία 14 ετών να αφήσει το χωριό του για την Αθήνα όπου συμμετείχε στην ομάδα νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, χωρίς ωστόσο να υπογράψει δελτίο με την ομάδα της Ριζούπολης. Το Σεπτέμβριο του 2012, σε ηλικία 18 ετών, μεταγράφηκε στον Ηλυσιακό ενώ τον Ιούλιο του 2014 έκανε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, παίρνοντας μεταγραφή για τον Πανιώνιο και την Σούπερ Λίγκα. Την σεζόν 2016-2017, το γκολ που πέτυχε με τους Νεοσμυρνιώτες κόντρα στον Ατρόμητο, ψηφίστηκε ως το καλύτερο της 26ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος και ο ίδιος βραβεύτηκε από τον παλαίμαχο παίχτη της ομάδας Δημήτρη Ναλιτζή.

Στις 23 Νοεμβρίου 2018 υπέγραψε με τον Ολυμπιακό συμβόλαιο συνεργασίας τετραετούς διάρκειας (μέχρι το καλοκαίρι του 2023) με την συμφωνία να προβλέπει την ένταξή του στην ομάδα των ερυθρολεύκων από τον Ιανουάριο του 2019. Ο Ολυμπιακός συμφώνησε να καταβάλει 400.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτησή του. Το επίσημο ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε στις 8 Ιανουαρίου 2019, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ξάνθη για την φάση των 16 του κυπέλλου Ελλάδος που έληξε 0-0.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments