Αθλητισμός

Μίλος Πάντοβιτς – Νιέγκος Πέτροβιτς Ολυμπιακός: Τσεκάρει τους δυο Σέρβους

Μίλος Πάντοβιτς – Νιέγκος Πέτροβιτς Ολυμπιακός: Τσεκάρει τους δυο Σέρβους
Μίλος Πάντοβιτς - Νιέγκος Πέτροβιτς Ολυμπιακός: Οι δυο νεαροί Σέρβοι βρίσκονται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Διαχρονικά ο Ολυμπιακός παρακολουθεί την αγορά της Σερβίας. Δεν είναι λίγες οι φορές που άνθρωποι της ομάδας έχουν κινηθεί για την απόκτηση ενός Σέρβου νεαρού ποδοσφαιριστή. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Ρατζέλοβιτς. Ο νεαρός είχε αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό και μετά τον δανεισμό του κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Η πιο πρόσφατη επένδυση ήταν ο Μάρκοβιτς και αυτού του είδους οι κινήσεις δεν θα σταματήσουν εδώ.

Για την απόκτηση του 17χρονου εξτρέμ, Μίλος Πάντοβιτς και του 21χρονου μέσου, Νιέγκος Πέτροβιτς κινείται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τη LiveSport.Για τον Πάντοβιτς, οι Πειραιώτες προσφέρουν 1.5 εκατ. ευρώ, με την Γουέστ Χαμ να έχει ρίξει τα δίχτυα της προσφέροντας 1.7 εκατ. ευρώ και να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα. Όσο για τον Πέτροβιτς, κοστολογείται από τους Σέρβους στα 5εκατ. ευρώ, ωστόσο τα σερβικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων μπορούν να οδηγήσουν στην επίτευξη συμφωνίας.

Τι ισχύει για τον Αλέξανδρο Νικολιά

Ένα όνομα που ακούγεται στο λιμάνι είναι αυτό του Αλέξανδρου Νικολιά του ΠΑΣ Γιάννενα. Τη φετινή σεζόν ο παίκτης των Ηπειρωτών ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, όμως στον Ολυμπιακό γίνονταν θετικά σχόλια για τον μέσο του ΠΑΣ. Ο 25χρονος άσος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, κυρίως ως «οχτάρι», ενώ μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης.

O μέσος των Ιωαννίνων έχει ύψος 1.73, ενώ φέτος έχει παίξει 12 φορές στο πρωτάθλημα της Super League 2. Ξεκίνησε την καριέρα του στην U-20 της ΑΕΚ, μετακινήθηκε στη Γλυφάδα, ενώ στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Βόλου. Παίζει στα Γιάννενα από το 2016, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν να λένε καλύτερα για τον ποδοσφαιριστή. Χθες στα Γιάννενα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία πως «έκλεισε» στον Ολυμπιακό, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φως των Σπορ». Μέχρι τώρα, δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση από τη μεριά των Πειραιωτών ούτε και κάποια διάψευση. Όπως όλα δείχνουν ο 25χρονος θα αποκτηθεί από την ομάδα του Πειραιά. Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας ή θα προτιμηθεί να δοθεί με τη μορφή δανεισμού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments