Αθλητισμός

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο διεθνής γκαρντ

Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Συνεχίζει στο «τριφύλλι» ο διεθνής γκαρντ
Νίκος Παππάς Παναθηναϊκός: Με τα «πράσινα» θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο Νίκος Παππάς.

Κάτοικος ΟΑΚΑ θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την παραμονή του στον σύλλογο. Ο 29χρονος διθενής γκαρντ σύμφωνα με πληροφορίες έχει πει το “ναι” στους ιθύνοντες του “τριφυλλιού” χωρίς να ενδιαφέρεται για την μείωση του μπάτζετ του δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα “πράσινα” όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Άλλωστε, ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε τα παναθηναϊκά του αισθήματα.

Η παρουσία του στο νέο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα λοιπόν, θεωρείται δεδομένη. Όπως άλλωστε προκύπτει και από το στενό περιβάλλον του Έλληνα γκαρντ και όπως γράφει το triffilara.gr δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, βάζοντας “πλάτη” για ακόμα μία φορά στην ομάδα. Υπενθυμίζεται, πως ο Παππάς ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια τη περσινής σεζόν από σοβαρό τραυματισμό, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στα τέλη του Γενάρη του 2019, ενώ η κοινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τον Ρικ Πιτίνο δεν αποδείχθηκε αποδοτική. Ο ίδιος ωστόσο δεν πτοείται. Δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του όλες τις ατυχίες και να δώσει πολύτιμες λύσεις στα παρκέ.

«Κλείνει» ο Φόστερ – Με ερωτηματικό ο Αθηναίου:

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος Βόβορας εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Φόστερ. Ο Αμερικανός σκόρερ προορίζεται για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ εν όψει της νέας σεζόν και θεωρείται ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Το δυάρι της Χολόν είναι ένας παίκτης-σκόρερ με άριστη επαφή με τα αντίπαλα καλάθια. Slasher και καλός σουτέρ της τάξης του 40% έξω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων. Κατά τη διάρκεια της σεζόν μέτρησε κατά μέσο όρο 17,8 πόντους, 3,8 ασίστ, 2,9 ριμπάουντ, 1,1 κλεψίματα και 2 λάθη, σουτάροντας επίσης με ποσοστό 62% στα δίποντα και 73% στις βολές. Τα δύο καλύτερα παιχνίδια του φέτος στο Basketball Champions League ήταν απέναντι στην Σάσαρι (23π., 5/8δίπ., 4/9τρ., 1/1β., 3ασ., 2ριμπ.) και στη Μανρέσα (23π., 9/14δίπ., 1/4τρ., 2/3β., 6ασ., 2ριμπ.).

Όσο για τον Γιάννη Αθηναίου, δύσκολα θα συνεχίσει στους «πράσινους», ειδικά από τη στιγμή που βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του του ΟΑΚΑ ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Αυτό σημαίνει ότι θα είναι δύσκολο να «χωρέσουν» στην ομάδα και οι δύο παίκτες. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τον Γιώργο Καλαϊτζάκη (αν και οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για αποχώρηση έτσι ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής) ενώ αναμένεται να συνεχίσει ο Κώστας Παπαδάκης. Επίσης, είναι ζήτημα χρόνου να ανακοινωθεί και ο Λεωνίδας Κασελάκης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments