Lifestyle

Με τη Βίκυ θα “χτυπήσεις” και εσύ τατουάζ

Με τη Βίκυ θα “χτυπήσεις” και εσύ τατουάζ
Το πληθωρικό μοντέλο ξετρελαίνει του ακολούθους της στο instagram.

Το να βλέπεις ένα plus-size μοντέλο δεν είναι πλέον κάτι το πρωτόγνωρο μιας και τα  plus-size μοντέλα δεν αποτελούν φαινόμενο μόνο της τελευταίας δεκαετίας, όπως θα πίστευαν οι περισσότεροι από εμάς που παρακολουθούμε την εξέλιξη της μόδας και ειδικότερα των μοντέλων που παρουσιάζουν τις δημιουργίες των σχεδιαστών. Η αναθεώρηση των στερεοτύπων στο συγκεκριμένο χώρο απεικονίζει και την διαφορετικότητα στην βιομηχανία της μόδας που βρίσκεται σε “άνθιση”.

Βέβαια σε αυτό βοηθούν πάρα πολύ τα social media και ειδικότερα το Instagram όπου δεν είχαν τόσο έντονη παρουσία όπως άλλες εποχές. Πάντως αρκετές γυναίκες με παραπανίσια κιλά έκαναν καριέρα supermodel και στα τέλη του 20ου αιώνα και ήταν οι πρώτες που άνοιξαν την πόρτα στον glamorus κόσμο της πασαρέλας, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα. Ένα από τα πιο διάσημα plus- size μοντέλο είναι η Άσλει Γκράχαμ όπου τα τελευταία χρόνια έχει γίνει γυναίκα- σύμβολο αυτής της κατηγορίας μοντέλων με πασαρέλες και καμπάνιες για εταιρίες- κολοσσούς.

Βέβαια εμείς δεν θα μιλήσουμε σήμερα για την Άσλει, αλλά για τη Βίκυ. Τη Βίκυ Άϊσα η οποία “καίει” διαδικτυακές καρδιές στο instagram ποστάροντας  αποκαλυπτικές φωτογραφίες γεμάτες νάζι και αισθησιακές πόζες που προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά. Οι ακόλουθοι που αριθμεί ξεπερνούν τα 2,3 εκατομμύρια και ο λογαριασμός της θεωρείται ένας από τους πιο “δυνατούς” σε followers.

Η ξανθιά χυμώδης γυναίκα με καταγωγή από την Αυστραλία ανεβάζει συνεχώς φωτογραφίες που αναδεικνύουν τις καμπύλες και το πλούσιο στήθος της, ενώ ιδιαίτερη εντύπωση προκαλούν και τα τατουάζ που έχει χτυπήσει στο κορμί της. Για άλλους είναι και αυτά μέρος της γοητείας της για άλλους πάλι θα την προτιμούσαν “καθαρή” σαν το χιόνι.

Η Βίκυ Άϊσα έχει έναν χρόνο ακόμη μέχρι να μπει στα 30 της και ήδη έχει καταφέρει να γεμίζει το πορτοφόλι της ως plus- size μοντέλο και infuencer. Η ενασχόλησή της με το μόντελινγκ ξεκίνησε από την εφηβική της ηλικία και μέχρι σήμερα αν και πέρασε από δύσκολες καταστάσεις όπως η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της, έχει καταφέρει να συνεργάζεται με διάσημες μάρκες και εταιρείες προϊόντων διαφημίζοντας μαγιό, εσώρουχα και είδη περιποίησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments