Video

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 55: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 19/6 – Η Καραντίνα έληξε

Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 55: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή 19/6 – Η Καραντίνα έληξε
Μην αρχίζεις την μουρμούρα επεισόδιο 55: Όλα όσα θα δούμε σήμερα (19/06/2020) στην κωμική σειρά του ALPHA.

Δεν του φτάνει η στεναχώρια του Μηνά, που έληξε η καραντίνα, έχει και την Βούλα να ‘χει κρύψει τις λίρες που βρήκαν στο κτήμα, για να μην πάει να τις δηλώσει. Ο εγκλεισμός τελειώνει και η Καίτη σκοπεύει να ξεκινήσει και πάλι να οργανώνει τους γάμους «υπερπαραγωγή», μα ο Ηλίας προσπαθεί να της εξηγήσει ότι θα πρέπει να παραμείνουν προσεκτικοί. Η καραντίνα τελειώνει και η Βέλη προετοιμάζεται για την «μεγάλη έξοδο»! Όμως ο Άγγελος δεν δείχνει και τόσο πρόθυμος. Ο Μπάμπης και η Ξένια κανονίζουν να βγουν την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα. Αλλά όπως λένε, όταν κάποιος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο προηγούμενο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ALPHA είδαμε πως: Οι καινούριοι γείτονες έχουν γλέντι στο μπαλκόνι και η Σοφία δε μπορεί να διαβάσει. Η Ξένια και η Σοφία ζητούν από τον Μπάμπη να πάει να «καθαρίσει». Με αποτέλεσμα.. Ο Ηλίας φοβάται ότι, μένοντας στο σπίτι, θα πάρει τόσο βάρος που τελικά δεν θα χωρά καν να ξαναβγεί από το σπίτι. Η Καίτη προσπαθεί να συμπαρασταθεί στον αγώνα του να διατηρήσει τη σιλουέτα του.

Η Βούλα αποφασίζει να παρατήσει το μαγαζί κι ο Μηνάς χαίρεται πολύ. Τα επόμενα σχέδια της όμως, κάθε άλλο παρά τον χαροποιούν. Ένας σαξοφωνίστας απ’ την απέναντι πολυκατοικία κεντρίζει το ενδιαφέρον της Βέλης. Όμως ο Άγγελος ανησυχεί ότι δεν την ενδιαφέρει μόνο η μουσική του.

Η σειρά

Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα είναι μια ελληνική και κυπριακή κωμική τηλεοπτική σειρά παραγωγής 2013-2020. Είναι βασισμένη στην ισπανική σειρά «Escenas de Matrimonio» (Σκηνές Γάμου) των Mediaset España & Alba Adriática και στην Ελλάδα προβάλλεται από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV. Στην Κύπρο, από το 2013-2016 η σειρά προβαλλόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Sigma, ενώ από το 2016 η σειρά μεταφέρθηκε στον Alpha Κύπρου, οπότε και λειτούργησε ο σταθμός.

Η σειρά ξεκίνησε με βασικό καστ έξι ηθοποιών: Αντώνης Αντωνίου, Πάνος Βλάχος, Ελένη Κοκκίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου. Το καστ αυτό διατηρήθηκε μέχρι και το μέσο του τρίτου κύκλου οπότε και αποχώρησαν οι Βλάχος και Τριανταφυλλίδου, με αρκετά νέα ζευγάρια να προστίθενται και να αποχωρούν στους επόμενους κύκλους. Αποτελεί τη μακροβιότερη ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά.

Τη συγγραφική ομάδα των επεισοδίων αποτελούν διάφοροι σεναριογράφοι σε κάθε κύκλο, ανάμεσά τους οι Έλενα Σολωμού, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, Βίκυ Αλεξοπούλου, Κωστής Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Φώφη Κώττη, Νίκος Σταθόπουλος, Βίκυ Κουκούτση, Φωτεινή Αθερίδου, Θέμης Γκυρτής, Σάρα Γανωτή, Χριστιάνα Αρτεμίου, Αντρέας Αριστοτέλους και άλλοι, ενώ τη σκηνοθεσία ανέλαβαν οι Αντώνης Αγγελόπουλος και Διονύσης Φερεντίνος για την Ελλάδα και οι Στάμος Τσάμης, Θοδωρής Νικολαΐδης και Ναστάζια Χριστοδούλου για την Κύπρο.

Το τραγούδι τίτλων της σειράς είναι διασκευή του τραγουδιού «Η γυναίκα μου η Μουρμούρα» από το συγκρότημα Imam Baildi. Η αυθεντική ενορχήστρωση ανήκει στον Βασίλη Τσιτσάνη και το ερμήνευσε πρώτος ο Μανώλης Αγγελόπουλος το 1966.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments