Αθλητισμός

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Δυσκολεύει η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Δυσκολεύει η επιστροφή του στον ΠΑΟΚ
Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: Να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη επιθυμεί ο 30χρονος επιθετικός, ωστόσο πολύ δύσκολα αυτό θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ από το 2017 ως το 2019. Στα 56 παιχνίδια που φόρεσε την “ασπρόμαυρη φανέλα” σημείωσε 35 γκολ και άφησε το στίγμα του στη Θεσσαλονίκη αφού ήταν εκ των παικτών που πήραν τον “δικέφαλο του Βορρά” από το χέρι οδηγώντας τον σε δύο κατακτήσεις Κυπέλλου. Ο ίδιος παρότι συνεχίζει την καριέρα του στην Αλ Ιτιχάντ προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιστρέψει στη χώρα μας.

Πόσο εύκολο είναι όμως αυτό;

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ ψάχνει για έναν επιθετικό ακριβώς στο στυλ του Πρίγιοβιτς. Το Financial Fair Play δεν θα ισχύει για την επόμενη σεζόν λόγω κορωνοϊού και έτσι οι Θεσσαλονικείς μπορούν να ψωνίσουν ό,τι θέλουν. Τον Σέρβο ωστόσο δύσκολα θα τον φέρουν πίσω. Ο ίδιος θέλει σαν τρελός να γυρίσει όμως αυτό είναι σχεδόν αδύνατο.

Όπως εκτιμά το Sportime, τα χρήματα που χρωστάει η Αλ Ιτιχάντ στον ΠΑΟΚ είναι αρκετά. Επίσης, το 2020 ο Πρίγιοβιτς δεν έχει πατήσει χορτάρι. Και δεν προβλέπεται να το κάνει σύντομα. Εδώ και έναν χρόνο έπαιξε μόλις δύο 90λεπτα και αυτά ως τον Δεκέμβριο. Επίσης, το τελευταίο διάστημα απασχολεί τα Μέσα για την κοινωνική του ζωή, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπάσιμο της καραντίνας. Το νέο του προφίλ λοιπόν προβληματίζει τους “ασπρόμαυρους”, οι οποίοι δεν θα ήθελαν σε καμιά περίπτωση να πάρουν έναν παίκτη που αντί να βοηθήσει στη λύση των ζητημάτων θα δημιουργήσει νέα.

To Who is Who του Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γεννήθηκε στην Ελβετία στις 21 Απριλίου 1990. Η καταγωγή του είναι από τη Σερβία. Είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως επιθετικός για τον σύλλογο Αλ Ιτιχάντ Τζέντα και για τη εθνική ομάδα της Σερβίας. Ο Πρίγιοβιτς είχε επίσης παίξει για τη Σερβία και την Ελβετία σε επίπεδο Ακαδημίας. Ο συνολικός απολογισμός της διετούς παρουσίας του στον ΠΑΟΚ ήταν 55 γκολ και 8 ασίστ σε 86 αγώνες. Στις 10 Ιανουαρίου του 2019 μεταγράφηκε στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ. Η Αλ Ιτιχάντ θα καταβάλει σε τέσσερις δόσεις ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 10.000.000 ευρώ στον ΠΑΟΚ, ενώ προσέφερε στον 29χρονο Σέρβο διεθνή επιθετικό ετήσιες απολαβές ύψους 5.300.000 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments