Αθλητισμός

Αυτή την περίπτωση εξετάζει ο Παναθηναικός για την αντικατάσταση του Τόμας

Αυτή την περίπτωση εξετάζει ο Παναθηναικός για την αντικατάσταση του Τόμας
Ο Εξάστερος εξετάζει την περίπτωση του Αμερικανού που έπαιζε στη Γαλατασαράϊ.

Οι νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στον μπασκετικό Παναθηναϊκό έχουν άλλαξει άρδην τον σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα χρονιά. Ο Γιώργος Βόβορας και οι συνεργάτες του έχουν πέσει με τα μούτρα στη δουλειά και με όσο μπάτζετ διαθέτουν θα προσπαθήσουν να χτίσουν μια αξιόμαχη ομάδα η οποία θα κυνηγήσει και φέτος τους τρεις στόχους της.

Ακόμη και αν συνεχίζει στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναικός θα είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις και να κοιτάξει όλες τις υπόλοιπες ομάδες στα μάτια, ακόμη και αυτές οι οποίες διαθέτουν αστρονομικά μπάτζετ τα οποία φαίνεται να μην επηρεάζονται από τον κορωνοϊό.

Ήδη η φυγή του Νικ Καλάθη αλλά και η λύση συμβολαίων που δεν μπορούν πλέον να στηριχτούν οικονομικά από τους πράσινους έχουν οδηγήσει το τεχνικό επιτελείο στο να βρει παίκτες νέους με όρεξη για δουλειά και που είναι αποφασισμένοι να ματώσουν τη φανέλα του Εξάστερου. Το στοιχείο των νέων παικτών που θα αναζητήσει ο Γιώργος Βόβορας έχει να κάνει με το πόσο επίμονος και δουλευταράς είναι ο κάθε επαγγελματίας.

Μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο προπονητής του Παναθηναικού είναι η περίπτωση του Γκρέγκ Γουίτινγκτον ο οποίος έπαιζε στη Γαλατασαράι εφόσον λυθεί το συμβόλαιο του Ντεσόν Τόμας. Ο παίκτης αυτός θα πλαισιώνει τους Ντίνο Μήτογλου και Μπεν Μπέντιλ.

Ο 27χρονος φόργουορντ με ύψος 2,06μ. είχε μια πολύ καλή σεζόν με την Γαλατάσαραϊ μετρώντας 12,5 πόντους (48,4% στα τρίποντα, 57,1% στα δίποντα και 74,1% στις βολές), 6,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1,3 κλεψίματα σε 25:49 κατά μέσο όρο στο Eurocup και μένει ελεύθερος, κάτι που σημαίνει ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων μεταξύ των οποίων και ο Παναθηναϊκός.

Ήδη κάποια δημοσιεύματα από ιστοσελίδες της γειτονικής Τουρκίας έχουν κάνει λόγο για το συγκεκριμένο παίκτη και την επιθυμία του Παναθηναικού για συνεργασία, αλλά όλα θα κριθούν από το τι θα γίνει με τον Ντεσόν Τόμας, ο οποίος όπως όλα δείχνουν βρίσκεται στην έξοδο από το πράσινο στρατόπεδο και αναμένεται να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments