Αθλητισμός

Γιώργος Γεωργίου: «Πρόταση της Γουλβς για τον Μπα»

Γιώργος Γεωργίου: «Πρόταση της Γουλβς για τον Μπα»
Γιώργος Γεωργίου: Το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου για τον παίκτη του Ολυμπιακού αποκάλυψε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Στη λίστα της Γουλβς φαίνεται πως βρίσκεται ο Ουσεϊνού Μπα του Ολυμπιακού. Το ενδιαφέρον του αγγλικού συλλόγου αποκάλυψε στην ραδιοφωνική εκπομπή του στον σταθμό «Real FM»ο Γιώργος Γεωργίου. Συγκεκριμένα ο γνωστός δημοσιογράφος, ανέφερε πως μετά την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσερ η Γουλβς θέλει να κάνει δικό της και τον Ουσεϊνού Μπα.

Ο 25χρονος Σενεγαλέζος βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Άγγλων και ήδη άνθρωποι τους έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τους αντίστοιχους του Ολυμπιακού. Σύμφωνα πάντα με τον Γιώργο Γεωργίου, η Γουλβς προτίθεται να καταβάλλει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο ικανοποιεί τους Πειραιώτες. Πάντως όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος ακόμη ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει την πρόταση αυτή επισήμως.

Σημειώνεται, πως τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν δημοσιεύματα που ήθελαν και την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον Μπα. Οι “κανονιέρηδες” θέλουν έναν αμυντικό που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να έχει και εξέλιξη, με το νεαρό άσο του Ολυμπιακού να φαντάζει η κατάλληλη επιλογή. Ωστόσο, η τιμή του που είναι αρκετά τσιμπημένη δεν έφερε εξελίξεις.

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα:

Λίγα λόγια για τον Μπα:

Ο Ουσεϊνού Μπα γεννημένος στις 11 Νοεμβρίου 1995 είναι Σενεγαλέζος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός για τον Ολυμπιακό. Ο Μπα ήταν «προϊόν» της σενεγαλέζικης ακαδημίας SMASH. Το καλοκαίρι του 2016, μετακινήθηκε στην Αμιάν.

Αφού δεν ήταν δυνατόν να λάβει άδεια εργασίας για την ομάδα, ύστερα από ένα έτος χωρίς να παίξει, κατάφερε να λάβει άδεια εργασίας όταν υπέγραψε στη Γκαζελέκ Αζαξιό τον Ιούνιο του 2017. Έκανε το επαγγελματικό ντεμπούτο του για τη Γκαζελέκ Αζαξιό στις 28 Ιουλίου του 2017, σε μία ισοπαλία με 1-1 εναντίον της Βαλενσιέν.

Την 1η Ιανουαρίου 2019, ο Μπα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όμως αποφασίστηκε να μείνει ως δανεικός στη Γκαζελέ Αζαξιό μέχρι το τέλος της σεζόν. Στις 23 Ιουλίου 2019, έκανε το ντεμπούτο του για τους Πειραιώτες, όπου έπαιξε για 68 λεπτά στον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-20 εναντίον της Βικτόρια Πλζεν. Σημειώνεται, πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τους “ερυθρόλευκους” ως το 2023. Στη λιτή ανακοίνωση του Ολυμπιακού την 1η Ιουλίου 2019 σημειώνεται πως ο αμυντικός από τη Σενεγάλη έγινε μέλος της “ερυθρόλευκης” οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments