Αθλητισμός

Μπαρτσελόνα: 0-0 στο ματς με τη Σεβίλλη

Μπαρτσελόνα: 0-0 στο ματς με τη Σεβίλλη
Μπαρτσελόνα: Δεν κατάφεραν οι Καταλανοί να κερδίσουν τους Σεβιλλιάνους

Δεν κατάφεραν οι Καταλανοί να πάρουν τη νίκη κόντρα στη Σεβίλλη, καθώς το ματς έληξε με ισοπαλία 0- 0. Σε περιπέτειες μπαίνει η Μπαρτσελόνα αφού απειλείται από τη Ρεάλ στη μάχη για την πρώτη θέση

Γκέλα για την Μπαρτσελόνα στο Σάντσεθ Πιθχουάν κόντρα στην Σεβίλλη. Οι Καταλανοί έκαναν μία μέτρια προς κακή εμφάνιση, έμειναν στο 0-0 και πλέον θα έχουν προβλήματα, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί την Κυριακή (21/6) αν κερδίσει την Σοθιεδάδ να περάσει στην πρώτη θέση.

Η Σεβίλλη, από την άλλη, έφτασε τους 52 πόντους και βρίσκεται τέσσερις πόντους μακριά από την 4η Ατλέτικο Μαδρίτης κρατώντας σφιχτά στα χέρια της το εισιτήριο του Champions League.

Η εξέλιξη του αγώνα

Η Μπαρτσελόνα μπήκε με διάθεση να πιέσει με την πρώτη στιγμή να σημειώνεται μόλις στο 3ο λεπτό από ένα σουτ του Σουάρες που μπλόκαρε ο Βάτσλικ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλά οργανωμένοι στα μετόπισθεν και προσπαθούσαν να παίξουν με αντεπιθέσεις πράγμα δύσκολο, αφού οι Καταλανοί πίεζαν ψηλά όταν έχαναν την μπάλα.

Η ομάδα του Λοπετέγκι έχασε σημαντική ευκαιρία στο 11′, όταν το σουτ του Κουντέ πέρασε δίπλα από την εστία του Τερ Στέγκεν. Στο 21′ ο ίδιος έδιωξε σχεδόν πάνω στην γραμμή σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λιονέλ Μέσι. Όσο κυλούσαν τα λεπτά ο ρυθμός έπεφτε και οι δύο ομάδες πήγαν στο αποδυτήρια με το σκορ στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπαρτσελόνα δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού η Σεβίλλη προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της. Στο 55ο λεπτό μάλιστα ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε ένα σουτ του Οκάμπος. Οι Καταλανοί κατάφεραν να πάρουν ξανά την μπάλα τα πόδια τους με τον χρόνο να περνάει, όμως δεν έβρισκαν τη λύση απέναντι στην άμυνα των Ανδαλουσιανών.

Στο 88′ ο Σουάρες είχε την ευκαιρία με τον Σουάρες να πιάνει ένα σουτ στο ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Βάτσλικ. Στο 90+1′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο να κλέψουν το παιχνίδι, όμως ο Ρεγκιλόν δεν έπιασε σουτ ικανό να κερδίσει τον Τερ Στέγκεν. Έτσι, το σκορ παρέμεινε στο 0-0 έως και το τελευταίο σφύριγμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments