Αθλητισμός

Χαμός με Ινσούα στον Παναθηναϊκό

Χαμός με Ινσούα στον Παναθηναϊκό
Ινσούα Παναθηναϊκός: Χωρίς τον Εμάνουελ Ινσούα θα αγωνιστούν οι «πράσινοι» στο αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τι συνέβη και ο Γιώργος Δώνης τον άφησε εκτός αποστολής.

Με αρκετές απουσίες πάει στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” ο Παναθηναϊκός για το μεγάλο ντέρμπι των play offs της Super League με τον Ολυμπιακό (21/6, 21:30). Το “τριφύλλι” αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στην άμυνα και έτσι ο Γιώργος Δώνης καλείται να ανακατέψει την “τράπουλα”.

Πρώτη και σημαντική απουσία θα είναι αυτή του Εμάνουελ Ινσούα.

Ο 29χρονος αριστερός μπακ υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, σύμφωνα με ενημέρωση της πράσινης ΠΑΕ, και έτσι με απόφαση του 50χρονου τεχνικού δεν θα ακολουθήσει την ομάδα στο Φάληρο. Έτσι, ο Αργεντινός, αν και προοριζόταν να ξεκινήσει βασικός, σε ένα από τα τελευταία του ματς με το “τριφύλλι”, τελικά θα δει το ματς από το σπίτι του. Συγκεκριμένα, ο Ινσούα εκνευρισμένος μετά από μια παρατήρηση κλότσησε μια μπάλα, η οποία χτύπησε ένα νεαρό συμπαίκτη του. Ο Γιώργος Δώνης δεν σκέφτηκε καν πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα και θέλησε να συνετίσει τον παίκτη του με αυτόν τον τρόπο.

Εκτός από τον Ινσούα, εκτός αποστολής βρίσκεται και ο τραυματίας Ματίας Γιόχανσον. Ακόμη ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπολογίζει στους Πούγγουρα, Κότσαρη, Χριστογεώργο, Περέα, Νάγκι, Μπεκ, Τζαβίδας, Νούνες και Χατζηγιανάκη. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Κουρμπέλης που είναι έτοιμος και ίσως αλλάξει θέση και αγωνιστεί στα μετόπισθεν και όχι στο κέντρο. Στην αποστολή μετέχει επίσης και ο Ζαχίντ, στο τελευταίο του παιχνίδι με τα “πρασίνα” αφού θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο και στον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά η αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Διούδη, Ξενόπουλο, Κολοβέτσιο, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδη, Θεοχάρη, Ζαγαρίτη, Κολοβό, Δώνη, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνη, Μπουζούκη, Κουρμπέλη, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλο, Αλεξανδρόπουλο, Σερπέζη, Μακέντα και Καμπετσή.

H ενημέρωση του Παναθηναϊκού για την τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι:

Με την προπόνηση του Σαββάτου στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι «αιωνίων» που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Περέα, Πούγγουρας, Μπεκ και θεραπεία οι Νάγκι, Γιόχανσον, Νούνες. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή της ομάδας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments