Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ντέρμπι «αιωνίων» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης»
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός κοντράρονται απόψε στις 21:30 για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League.

O Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε στις 21:30, στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστική των play offs του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει τη νίκη κυρίως για ψυχολογικούς λόγους ενόψει της συνέχειας αλλά και για να παραμείνει αήττητη τη φετινή σεζόν. Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη από την μεριά τους, θα παραταχθούν με κίνητρο το όνομα και την ιστορία του “τριφυλλιού”. 

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο τεχνικός του Ολυμπιακού δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, εκτός από το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Την τριπλέτα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Γκιγέρμε, Καμαρά και Μπουχαλάκης.  Ο Λοβέρα φαίνεται πως έχει το προβάδισμα να ξεκινήσει αντί του Βαλμπουενά, αριστερά θα είναι ο Μασούρας και στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκης, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σισέ, Καφού, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Μπρούνο, Φορτούνης και Χασάν. Εκτός είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Χιλάλ Σουντανί αλλά και ο Εμρέ Μορ που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζεται.

Με πολλές απουσίες στο Φάληρο οι “πράσινοι”:

Ο Γιώργος Δώνης εκτός των τραυματιών Γιόχανσον, Πούγγουρα, Νατζ, Μπεκ και Νούνες δεν υπολογίζει και στον Ινσούα, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής για πειθαρχικούς λόγους. Έτσι, ο Παναθηναϊκός καλείται να παραταχθεί χωρίς τα δύο βασικά του μπακ. Ο Χατζηθεοδωρίδης είναι δεδομένο πως θα καλύψει το αριστερό άκρο, ενώ από εκεί και πέρα υπάρχουν δύο σενάρια. Αν προτιμηθεί το 4-2-3-1, τότε ο Κολοβέτσιος είναι φαβορί για να παίξει δεξί μπακ (θέση που έχει χρησιμοποιηθεί παλαιότερα) με τον Κουρμπέλη να παίρνει θέση στα στόπερ δίπλα στον Σένκεφελντ.

Αν, αντίθετα, προτιμηθεί το 3-4-3, τότε οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Κολοβέτσιος θα είναι στην άμυνα, με τους Χατζηθεοδωρίδη και Χατζηγιοβάνη να παίρνουν όλη την πλευρά. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Δώνης και Ανουάρ, ενώ Μπουζούκης και Αγιούμπ θα υποστηρίζουν τον Μακέντα που θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης. Ο Διούδης θα είναι στο τέρμα. Στην 20μελή αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Ξενόπουλος, Κολοβός, Ζαχίντ, Καμπετσής και οι νεαροί Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Ζαγαρίτης και Θεοχάρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments