Ελλάδα

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη αρνείται πως έβλαψε το παιδί

Εξαφάνιση Μαρκέλλας: Η κατηγορούμενη αρνείται πως έβλαψε το παιδί
Εξαφάνιση Μαρκέλλας: «Δεν έκανα τίποτα στο παιδί» ισχυρίζεται τώρα η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη.

Αλλάζει τη στάση της η 33χρονη που κατηγορείται για την υπόθεση απαγωγής και ασέλγειας σε βάρος της μικρής Μαρκέλλας. Συγκεκριμένα, η γυναίκα αρνείται πως έβλαψε το παιδί. «Ήταν παραμελημένη, βρώμικη και με σκισμένα ρούχα. Ήθελα να την φροντίσω. Δεν αποδέχομαι την ασέλγεια, δεν έκανα τίποτα στο παιδί», φαίνεται να υποστήριξε.

Ωστόσο, τα λόγια αυτά έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε ομολογήσει στις Αρχές τις προηγούμενες ημέρες. Η ίδια είχε πει στην Αστυνομία ότι όχι μόνο έδωσε χωρίς κανένα ενδοιασμό ηρεμιστικά χάπια στο μικρό κορίτσι, αλλά και ότι προχώρησε και σε πράξη ασέλγειας σε βάρος του παιδιού. Σύμφωνα με τις έρευνες, η 33χρονη κράτησε σε καταστολή για περίπου 44 ώρες την 10χρονη. Όταν την άφησε ελεύθερη, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της στην οδό Σοφούλη στην Καλαμαριά, η ανήλικη βρισκόταν ακόμη υπό την επήρεια των ουσιών. 

Παράλληλα, η κατηγορούμενη αρνείται ότι υπήρξε συνεργός ενώ ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει κύκλωμα εκμετάλλευσης ανηλίκων πίσω από την αρπαγή του κοριτσιού. Κάτι που οι Αρχές εξετάζουν ενδελεχώς. «Δεν έχω συνεργό, ούτε υπάρχει κάποιο κύκλωμα. Σκηνοθετούν διάφορα σε βάρος μου και δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί». «Θέλω να ζητήσω για άλλη μια φορά συγνώμη από την οικογένεια και είμαι έτοιμη να επανορθώσω με κάθε τρόπο», ανέφερε.

Σημειώνεται, ότι η 33χρονη κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση και αύριο, Δευτέρα 22 Ιουνίου, θα οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.

Εν τω μεταξύ, τουλάχιστον τέσσερις συγγενείς του κοριτσιού προσήλθαν χθες, Σάββατο 20 Ιουνίου, στην Εισαγγελία προκειμένου να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να βγει το πόρισμα για την επιμέλεια. Όπως μετέδωσε το MEGA, οι συγγενείς του 10χρονου κοριτσιού μετέβησαν στην Εισαγγελία Ανηλίκων λίγο πριν από τις 10:00 το πρωί. Ο άνθρωπος που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, μίλησε αποκλειστικά στο Mega. «Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments