Ελλάδα

Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Σύλληψη ενός 40χρονου για τον ξυλοδαρμό

Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Σύλληψη ενός 40χρονου για τον ξυλοδαρμό
Ηλικιωμένη Πρέβεζα: Σε σύλληψη ενός εκ των προσαχθέντων για ξυλοδαρμό, προχώρησαν οι αρχές. Κρίσιμη η κατάσταση της 83χρονης γυναίκας.

Σε σύλληψη ενός εκ των προσαχθέντων για τον ξυλοδαρμό της ηλικιωμένης, προχώρησαν οι αρχές στην Πρέβεζα. Η άτυχη γυναίκα βρίσκεται διασωληνωμένη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.Ο συλληφθείς, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.

Η ηλικιωμένη βρέθηκε χωρίς της αισθήσεις της και με χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, στο σπίτι της στην Πρέβεζα χθες στις 20:00 το βράδυ. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. Ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Το χρονικό της επίθεσης

Σε άσχημη κατάσταση, αιμόφυρτη, λυπόθυμη βρέθηκε μία 84χρονη στο σπίτι της στην Πρέβεζα το απόγευμα του Σαββάτου, μετά από επίθεση αγνώστων. Σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου prevezatoday.gr η άτυχη γυναίκα βρέθηκε γυμνή από τη μέση και κάτω.  svg%3E

 Κρίσιμη η κατάσταση της υγείας της

Η κατάστασή της θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη και δεν έχει καταφέρει να μιλήσει για να εξηγήσει τι της συνέβη. Η  άτυχη ηλικιωμένη δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και οι συγγενείς της ανησύχησαν. Έτσι, πήγαν στο σπίτι της όπου την βρήκαν σε άθλια κατάσταση πάνω στο κρεβάτι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.

Δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, στο σπίτι δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης, ενώ βρέθηκαν χρήματα, γεγονός που φαίνεται να αποκλείει το ενδεχόμενο της ληστείας. Ωστόσο, το θύμα ήταν γυμνό από τη μέση και κάτω και γι’ αυτό εξετάζεται αν αυτοί που την ξυλοκόπησαν χωρίς έλεος, την βίασαν!

Διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων

Αρχικά, η 84χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πρέβεζας, αλλά η κατάστασή της κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή κι έτσι διακομίστηκε διασωληνωμένη σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων. Η Ασφάλεια Πρέβεζας ερευνά το σπίτι της για τυχόν ίχνη του ή των δραστών, ενώ οι αστυνομικοί έχουν προχωρήσει σε δύο προσαγωγές υπόπτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments