Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: «Θα περάσουμε τη Γουλβς και μετά τρία παιχνίδια είναι»

Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: «Θα περάσουμε τη Γουλβς και μετά τρία παιχνίδια είναι»
Βαγγέλης Μαρινάκης Ολυμπιακός: Να δει τον Ολυμπιακό στον τελικό του Europa League επιθυμεί ο πρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ. «Είμαι αισιόδοξος. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού.

Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει μακριά στο φετινό Europa League εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Βαγγέλης Μαρινάκη. Παράλληλα, τόνισε πως είναι άδικο ο επαναληπτικός με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο να γίνει χωρίς κόσμο. Ο ισχυρός άντρας των Πειραιωτών μίλησε στις κάμερες μετά το 3-0 επί του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ευρωπαϊκό όνειρο ενός τίτλου, στη σημασία των αγώνων με τον Παναθηναϊκό, αλλά και στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει με άδειες κερκίδες.

Ο κ. Μαρινάκης κλήθηκε να σχολιάσει τον πόθο του Πέδρο Μαρτίνς για έναν ευρωπαϊκό τίτλο επισημαίνοντας:

«Από την στιγμή που θα περάσουμε τη Γουλβς ο δρόμος είναι ανοιχτός και αυτή η ομάδα θα πάει πολύ καλά. Στο Καραϊσκάκη μπορούσαμε να κερδίσουμε και να κερδίσουμε με ένα πολύ καλό σκορ. Είδαν οι παίκτες μας ότι έχουμε την δυνατότητα να το πράξουμε. Θα περάσουμε τη Γουλβς και μετά τρία παιχνίδια είναι. Είμαι αισιόδοξος. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε». Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τόνισε: «Σίγουρα όποτε παίζεις με τον Παναθηναϊκό είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα.Πάντα αυτά τα παιχνίδια χρειάζονται προσοχή. Άλλες φορές που προερχόμασταν από μεγάλες νίκες όπως με τη Γιουνάιτεντ είχαμε χάσει. Πάντα χρειάζεται σοβαρότητα. Πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού θέλουν να κερδίζουν τον Παναθηναϊκό. Έτσι μεγάλωσα και εγώ. Μου δίνει μία ιδιαίτερη χαρά».

Για την ρεβάνς του Κυπέλλου την Τετάρτη κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Το θεωρώ άδικο που το ματς αυτό θα γίνει χωρίς κόσμο. Βλέπουμε κόσμο σε εστιατόρια και μπαρ. Να μην επεκταθούμε που αλλού. Θεωρώ πως το σωστό είναι να μπει κόσμος στο γήπεδο και να φιλοξενήσουμε κόσμο στις σουίτες του Καραϊσκάκη. Μέχρι αύριο να λυθεί το πρόβλημα. Ελπίζω να είναι σοβαρός ο Ολυμπιακός. Να κερδίσει και να προχωρήσει στο Κύπελλο και να το κατακτήσει».

Σημειώνεται, πως για την 3η αγωνιστική των play offs της Super League οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν επί του Παναθηναϊκού με σκορ 3-0, με το παιχνίδι να κρίνεται πολύ νωρίς καθώς στο 5΄ ο Γκιλιέρμε και στο 21΄ Ελ Αραμπί είχαν δώσει ξεκάθαρο προβάδισμα στους γηπεδούχους, που πραγματοποίησαν ακόμα ένα βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Στις καθυστερήσεις ο Καφού διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments