Αθλητισμός

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό» – Τι ισχύει για ΠΑΟ

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Θα αποτελέσει παρελθόν για τον Ολυμπιακό» – Τι ισχύει για ΠΑΟ
Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Δημοσίευμα θέλει τον διεθνή γκαρντ να μην προλαβαίνει να βάλει τη φανέλα του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικού σάιτ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, πριν καν προλάβει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός τηρεί στάση αναμονής. Το «τριφύλλι» αναμένεται να ενδιαφερθεί, ανάλογα με τις εξελίξεις στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο 26χρονος γκαρντ, ο οποίος μεταγράφηκε από τη Μούρθια στους Πειραιώτες φέτος το καλοκαίρι, έχοντας συμφωνήσει από τα περσινά Χριστούγεννα, αναμένεται να βρεθεί στη δεξαμενή με τους ελεύθερους παίκτες. Σύμφωνα με το olaprasina1908.gr, η έλευση του Γιώργου Μπαρτζώκα στο λιμάνι και οι προτεραιότητες που έχει θέσει ο Έλληνας τεχνικός σε σχέση με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, αλλά και το γενικότερο πλάνο που έχει καταστρώσει, οδηγούν τον Έλληνα διεθνή γκαρντ εκτός Ολυμπιακού. Πιο συγκεκριμένα, μετά την απόκτηση του Τσαρλς Τζένκινς και τις επικείμενες μεταγραφές των Κώστα Σλούκα και Άααρον Χάρισον, θα υπάρχουν πολλοί παίκτες για τα γκαρντ. Άλλωστε, ήδη εκεί βρίσκονται ο αρχηγός Βασίλης Σπανούλης και ο Σακίελ ΜακΚίσικ.

Αν το συγκεκριμένο σενάριο επαληθευτεί, ο Λαρεντζάκης θα λύσει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες πρόωρα, χωρίς να παραχωρηθεί δανεικός. Αυτό θα σημάνει άμεσα ότι το «τριφύλλι» θα στρέψει το ενδιαφέρον του στον παίκτη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι «πράσινοι» έχουν λάβει γνώση εδώ και καιρό για το παραπάνω ενδεχόμενο και παρακολουθούν διακριτικά τις εξελίξεις στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα, στη λίστα του «τριφυλλιού» είναι ο Κέβιν Πάνγκος. Ο παίκτης εκτός εξαιρετικού απροόπτου, θα μείνει ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της -ιδιαίτερης λόγω κορωνοϊού– σεζόν. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βόβορα τον έχει στη λίστα του για να ενισχύσει την περιφέρεια της ομάδας.

To δημοσίευμα προέρχεται από το Basketball Rumors και σημειώνει ότι: «Ο Κέβιν Πάνγκος είναι ένα «καυτό» όνομα στην αγορά. Αρκετές ομάδες ενδιαφέρονται να τον υπογράψουν. Η Ζενίτ, η Βαλένθια και ο Παναθηναϊκός έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο παίκτης έχει ως στόχο να παραμείνει στην Ισπανία. Αυτή είναι η πρώτη του επιλογή, αλλά κανένας δεν ξέρει που θα κατευθυνθεί αν δεν καταφέρει να βρει μια ενδιαφέρουσα πρόταση από τη χώρα της Ιβηρικής. Να αναφέρουμε ότι ο Πάνγκος είναι 1.88μ., παίζει στην Μπαρτσελόνα από το 2018, ενώ πριν είχε αγωνιστεί σε Ζαλγκίρις και Γκραν Κανάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments