Αθλητισμός

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τις δύο πλευρές

Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Αυτά ισχύουν για τις δύο πλευρές
Μπουρούσης Παναθηναϊκός: Αρκετή συζήτηση έχει γίνει το τελευταίο διάστημα για το αν ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στο «τριφύλλι».

Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Γιάννη Μπουρούση να αποχωρεί από την Γκραν Κανάρια και να μετακομίζει στον Παναθηναϊκό. Πόσο εφικτό είναι όμως κάτι τέτοιο; Στην πραγματικότητα, κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο. Ο Γιάννης Μπουρούσης, που αγωνίζεται στην Ισπανία με την ομάδα του Φώτη Κατσικάρη δεν έχει κάνει ουδεμία επαφή με τον Παναθηναϊκό. Ούτε ο ίδιος έχει χτυπήσει την πόρτα του “τριφυλλιού” αλλά ούτε και οι “πράσινοι” έχουν κάνει κρούση στον Έλληνα σέντερ.

Άλλωστε, ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα στο ιδιόμορφο format της ισπανικής λίγκας για την ολοκλήρωση της σεζόν που διακόπηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.  Ωστόσο, τίποτα δεν αποκλείεται αν αποχωρήσει ο Ίαν Βουγιούκας καθώς η παραμονή του κρίνεται μετέωρη. Επίσης, το πιο πιθανό είναι ο Παναθηναϊκός να πορευθεί με δύο σέντερ και να ενισχυθεί περισσότερο στη θέση «4» με αθλητές που να είναι ικανοί να δίνουν βοήθειες και στις δύο θέσεις. Κοινώς, «τεσσαροπεντάρια».

Θυμηθείτε το βίντεο της Euroleague για τον Έλληνα σέντερ και την ομάδα της δεκαετίας

Συνεχίζει στον Παναθηναϊκό ο Νίκος Παππάς:

Την ίδια ώρα, κάτοικος ΟΑΚΑ θα παραμείνει ο Νίκος Παππάς, ο οποίος φέρεται να συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για την παραμονή του στον σύλλογο. Ο 29χρονος διθενής γκαρντ σύμφωνα με πληροφορίες έχει πει το «ναι» στους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» χωρίς να ενδιαφέρεται για την μείωση του μπάτζετ του δείχνοντας έτσι το πόσο πολύ επιθυμεί να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα «πράσινα» όχι μόνο τη νέα σεζόν, αλλά και τα επόμενα χρόνια. Άλλωστε, ο ίδιος ποτέ δεν έκρυψε τα παναθηναϊκά του αισθήματα. Η παρουσία του στο νέο ρόστερ του Γιώργου Βόβορα λοιπόν, θεωρείται δεδομένη. Όπως άλλωστε προκύπτει και από το στενό περιβάλλον του Έλληνα γκαρντ και όπως γράφει το triffilara.gr δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, βάζοντας «πλάτη» για ακόμα μία φορά στην ομάδα.

Υπενθυμίζεται, πως ο Παππάς ταλαιπωρήθηκε κατά τη διάρκεια τη περσινής σεζόν από σοβαρό τραυματισμό, αφού υπέστη ρήξη χιαστού στα τέλη του Γενάρη του 2019, ενώ η κοινή παρουσία του στον Παναθηναϊκό με τον Ρικ Πιτίνο δεν αποδείχθηκε αποδοτική. Ο ίδιος ωστόσο δεν πτοείται. Δείχνει αποφασισμένος να αφήσει πίσω του όλες τις ατυχίες και να δώσει πολύτιμες λύσεις στα παρκέ. Τέλος, σημειώνεται πως το “τριφύλλι” εξετάζει την περίπτωση του Μάρκους Φόστερ. Ο Αμερικανός σκόρερ προορίζεται για τη θέση του βασικού σούτινγκ γκαρντ εν όψει της νέας σεζόν και θεωρείται ζήτημα χρόνου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.  

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments