Αθλητισμός

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Αμετακίνητος από τον «Δικέφαλο» ο Έλληνας διεθνής

Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Αμετακίνητος από τον «Δικέφαλο» ο Έλληνας διεθνής
Πασχαλάκης ΠΑΟΚ: Μπορεί ο «Δικέφαλος» να ψάχνει για τερματοφύλακα, αλλά ο Έλληνας διεθνής γκολκίπερ δεν το «κουνάει» από την Τούμπα.

Μπορεί, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ να αναζητά τερματοφύλακα, αλλά ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δεν πρόκειται να φύγει από την Τούμπα. Αυτό επισημαίνει σε δημοσίευμά του το Sportime, σχολιάζοντας «Δεν το κούνησε ο «Πάσχα» όταν έβλεπε ενδεκάδα με το κιάλι, θα το κάνει τώρα; Το έχει ξεκαθαρίσει άλλωστε, σε κάθε τόνο και προς κάθε ενδιαφερόμενο».

Ο διεθνής τερματοφύλακας, όπως σημειώνει και η εφημερίδα Metrosport, την περσινή χρονιά ήταν εξαιρετικός, κάποιες φορές έμοιαζε με τον Σούπερμαν, όπως στην στολή που φορούσε στην φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως την φετινή χρονιά έχει χάσει τη θέση του βασικού και κάνει λάθη που την περσινή χρονιά δεν θα φανταζόταν κανείς πως θα κάνει.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας χρεώθηκε με ένα ακόμα λάθος, το οποίο έκανε στον αγώνα με τον ΟΦΗ, αλλά δεν στοίχισε στον «Δικέφαλο». Ο Πασχαλάκης ξεκίνησε τη χρονιά ως βασικός στα 4 ευρωπαϊκά παιχνίδια και στα 4 πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος. Τα 14 γκολ που δέχθηκε σε αυτά τα 8 παιχνίδια αλλά και η περσινή σιγουριά που δεν είχε η ομάδα όταν βρισκόταν ο ίδιος κάτω από τα δοκάρια, έκανε τον Αμπέλ Φερέιρα να βάλει τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς βασικό και να αφήσει τον Πασχαλάκη για 20 ματς πρωταθλήματος στον πάγκο.

Εν κατακλείδι, ο Πασχαλάκης μπορεί να μην βρίσκεται στα καλύτερα του, αλλά το Sportime επιμένει ότι να φύγει από τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση.

Βέβαια, ο Όλαφ Ρέμπε, ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, θα αρχίσει να επεξεργάζεται τη στελέχωση του ρόστερ της ομάδας μετά την άφιξή του το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχθηκε άνθρωπος της οικογένειας Σαββίδη. Πριν από την έναρξη του αγώνα των «ασπρόμαυρων» με τον ΟΦΗ, ο νέος τεχνικός διευθυντής είχε την πρώτη του συνάντηση με τον απερχόμενο Μάριο Μπράνκο και τον Μάκη Γκαγκάτση, οι οποίοι τον ενημέρωσαν σε πρώτη φάση για την ομάδα και το γήπεδο.

Ο Ρέμπε έδειξε, στην πρώτη του παρουσία στην Τούμπα, ιδιαίτερα ευδιάθετος και έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματα για την ομάδα εν όψει της επόμενης σεζόν, ενώ συναντήθηκε και με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια που γνωρίζονται από την κοινή θητεία τους στη Βόλφσμπουργκ και τον Δημήτρη Πέλκα που ήταν εκτός αποστολής. Ο Γερμανός θα έχει και τις επόμενες μέρες επαφές με ανθρώπους της ΠΑΕ για να ενημερωθεί εκτενέστερα για τον ΠΑΟΚ. Υπενθυμίζεται, πως ο Ρέμπε έχει υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα 2+1 χρόνια και θα αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του από την πρώτη μέρα του Ιουλίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments