Ελλάδα

Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα προθεσμία πήρε η 33χρονη

Απαγωγή Μαρκέλλας: Νέα προθεσμία πήρε η 33χρονη
Απαγωγή Μαρκέλλας: Η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας ζήτησε και πήρε νέα προθεσμία για την κατάθεση της.

Συμπληρωματική ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ασκήθηκε εις βάρος της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της ανήλικης. Αυτό γνωστοποίησε ο συνήγορος της, αμέσως μετά τη νέα προθεσμία που πήρε για αύριο (Τρίτη), στις 11 το πρωί. Ήδη, εις βάρος της έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο νομικός της συμπαραστάτης θα υποβάλει στην ανακρίτρια αίτημα για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Αξίζει να σημειωθεί ότι ενώ αρχικά η 33χρονη είχε ομολογήσει στη συνέχεια άρχισε να αλλάζει τους ισχυρισμούς της. Αρχικά, στην αστυνομία ομολόγησε πως είχε σεξουαλικές προτιμήσεις για ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο της, αποδέχτηκε τις κατηγορίες της ασέλγειας και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών. Αρνήθηκε τις κατηγορίες της αρπαγής, του βιασμού και της πορνογραφίας.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η 33χρονη

Όπως ανάφερε μεταξύ άλλων στο grtimes ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η ψυχολογική κατάσταση της γυναίκας έχει επιβαρυνθεί. Είπε πως χθες νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική όπου και της χορηγήθηκαν ηρεμιστικά φάρμακα, με συνέπεια να μην είναι σε θέση να απολογηθεί. Επιπλέον, όπως τόνισε «η 33χρονη λειτουργούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών για ότι κατέθεσε προανακριτικά και αποδέχθηκε. Δεν υπάρχει αναδίπλωση, δεν ανασκευάζει, δεν αλλάζει την στάση της, όμως, έχει το δικαίωμα ενώπιον της ανακρίτριας να συμπληρώσει γεγονότα, τώρα που έχει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και υγεία».

Σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της, που έκανε τηλεφωνικά μέσα από τα κρατητήρια, ισχυρίστηκε ότι δεν προέβη σε καμία ασέλγεια. «Δεν υπήρχε καμία πρόθεση ερωτικής διάθεσης προς το παιδί, παρά μόνο αγάπη και στοργή ήθελα να του δώσω, γνωρίζοντας σε τι οικογενειακό περιβάλλον ζούσε» είπε στην εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμό ΣΚΑΪ. Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments