Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Το pop idol της Ελλάδας που σε ανεβάζει

Έλενα Τσαγκρινού: Το pop idol της Ελλάδας που σε ανεβάζει
Έλενα Τσαγκρινού: Σε ηλικία 14 ετών πήρε μέρος στο Ελλάδα έχεις ταλέντο, ενώ το 2019 ίσως να μας εκπροσωπούσε στη Eurovision.

Σε ηλικία μόλις 18 ετών εντυπωσιάσε μέσα από τη συμμετοχή της στο pop συγκρότημα Otherview. Ενώ το 2019 θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η καλύτερη χρονιά της τουλάχιστον μέχρι την επόμενη. Lives, νέα μουσικά κομμάτια, εμφανίσεις μέχρι και στην Eurovision θα μας εκπροσωπούσε. Ο λόγος για την ταλαντούχα Έλενα Τσαγκρινού η οποία εκτός από φωνάρα έχει και κορμάρα. Το γλυκό babe face αλλά και οι σωστές αναλογίες θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν να κάνει μια εξίσου καλή καριέρα και στο μόντελινγκ. Βέβαια έχει δρόμο ακόμη μπροστά της οπότε κανείς δεν ξέρει.

Γεννήθηκε στο Περιστέρι αλλά μεγάλωσε στο Γαλάτσι. Ενώ μετά το δημοτικό μετακόμισε με την οικογένειά της στην Λούτσα για να πηγαίνει σε ένα μουσιοκό σχολείο στην Παλλήνη, αφού από πολύ μικρή έδειξε το ταλέντο της στα καλλιτεχνικά.  “Οι γονείς μου ασχολούνταν πολύ με τη μουσική. Στο σπίτι ακούγαμε ξένη μουσική κυρίως, Michael Jackson, Toni Braxton, Whitney Houston και πολλούς άλλους. Έχω επίσης και μια αδερφή, η οποία είναι 21 και ασχολείται με το σχέδιο μόδας. Μελλοντικά ίσως καταφέρουμε να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε τη δική μας κολεξιόν” θα πει σε συνέντευξή της.

Από τα πρώτα πράγματα που παρατηρεί κανείς πάνω της είναι τα τατουάζ της. Ενώ εκείνο που συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα είναι το τατουάζ λεοπάρδαλη που έχει “χτυπήσει” στο δεξί της χέρι. “Αυτό το τατουάζ είμαι εγώ. Όταν ανεβαίνω στη σκηνή, το κοιτάω κάθε φορά που πιάνω το μικρόφωνο.

Εκεί νομίζω ότι μετατρέπομαι. Αν με δεις στο δρόμο, μπορεί να μην με καταλάβεις καν, αλλά στη σκηνή θα δεις κάτι τελείως διαφορετικά. Έχω κι άλλα μικρά τατουάζ, το smile, ένα τριαντάφυλλο και την ημερομηνία γέννησης που έχω χτυπήσει στα δάχτυλά μου. Δεν με ενδιαφέρει και δε θα με ενδιαφέρει ποτέ να κρύβω την ηλικία μου”. θα πει στην ίδια συνέντευξη στο longreads του oneman.

Πρόσφατα ανέβασε μια εκπληκτική φωτογραφία στο instagram με ένα μαγιό σε χρωματισμούς blue electric που καθήλωσε τους ακολούθους της. Ενώ η αντίθεση με το ροζουλί μαλλί της ήταν μια αντίθεση που μαγνήτιζε το βλέμμα. Τη φωτογραφία τη συνόδευσε και με τη λέξη Amore που σημαίνει αγάπη!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments