Αθλητισμός

Φραγκίσκος Αλβέρτης Παναθηναϊκός: Φήμες ότι φεύγει από την ομάδα

Φραγκίσκος Αλβέρτης Παναθηναϊκός: Φήμες ότι φεύγει από την ομάδα
Φραγκίσκος Αλβέρτης Παναθηναϊκός: Φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον παλαίμαχο αθλητή να αποχωρεί από τον σύλλογο.

Πολλές αλλαγές έρχονται στον Παναθηναϊκό. Λίγες εβδομάδες μετά την οριστική αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Όπως αναφέρθηκε στον ΣΠΟΡ FΜ, οι «πράσινοι» θα ολοκληρώσουν την συνεργασία τους με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη, καθώς έχει ήδη παρθεί η απόφαση για «διαζύγιο» με τον άλλοτε εμβληματικό αρχηγό του συλλόγου.  Ωστόσο αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αλλά δεν έχουν διαψευστεί από την ΚΑΕ.

Ο Αλβέρτης είναι μια από της μεγαλύτερες μορφές στην ιστορία του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ. Αγωνίστηκε στην ομάδα για περίπου είκοσι χρόνια (1990-2009), ενώ στη συνέχεια υπηρέτησε τον σύλλογο από διαφορετικές θέσεις, έχοντας μάλιστα και μία μικρή θητεία ως head coach που συνδυάστηκε με την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος.

Φήμες και για αποχώρηση του Μάνου Παπαδόπουλου

Την ίδια στιγμή ο Μάνος Παπαδόπουλος έχει δηλώσει την παραίτησή του. Ο γνωστός παράγοντας ήταν αντίθετος με τις τελευταίες κινήσεις που έγιναν με αποκορύφωμα την επιστολή του Παναθηναϊκού προς την Ευρωλίγκα. Αυτή ανέφερε ότι οι “πράσινοι” θέλουν να αποχωρήσουν από την διοργάνωση με σκοπό να “μεταγραφούν” στο Champions League του Μπάσκετ.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος ήταν εξ αρχής αντίθετος με την επιστολή, εκφράζοντας τις αντιρρήσεις του στο θέμα, ενώ το… ποτήρι που ξεχείλισε ήταν μήνυμα που του ζητήθηκε να μεταφερθεί προς συγκεκριμένο αποδέκτη. Ο εμβληματικός παράγοντας δήλωσε απρόθυμος να προβεί σε μία τέτοια ενέργεια, δηλώνοντας εν συνεχεία την παραίτησή του. Το αίτημα του Μάνου Παπαδόπουλου έγινε αρχικά δεκτό, όμως με παρέμβαση των πιο ψύχραιμων τις τελευταίες ώρες γίνεται προσπάθεια να μεταπειστεί ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού, παραμένοντας στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή έχει κυκλοφορήσει το σενάριο για τη Ζενίτ. Σήμερα, μια ανάρτηση από Ιταλό δημοσιογράφο προχωράει περισσότερο το θέμα, αφού τονίζει ότι ο Παπαδόπουλος θα είναι ο επόμενος GΜ της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης. Πάντως, στην παρούσα φάση γίνονται προσπάθειες από τους ανθρώπους της ομάδας να μεταπειστεί. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι “πράσινοι” έχουν μπει σε μια δύσκολη περίοδο και οι εξελίξεις σε όλους τους τομείς θα είναι άμεσες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments