Ελλάδα

Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι – Άλλος ήταν ο λόγος της πράξης

Ανατροπή στην υπόθεση με το βιτριόλι – Άλλος ήταν ο λόγος της πράξης
Επίθεση βιτριόλι: Άλλο είναι το κίνητρο της επίθεσης με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας, υποστήριξε ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα.

Διαφορετική πτυχή στην υπόθεση με το βιτριόλι, δίνει ο δικηγόρος του 40χρονου άνδρα, με τον οποίο διατηρούσε ελεύθερη σχέση η 35χρονη κατηγορούμενη, όπως υποστήριξε στην κατάθεσή του ο ίδιος. Είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφερόταν η 35χρονη όταν έστελνε μηνύματα στην Ιωάννα, ζητώντας της να τον διαγράψει από το facebook. O 40χρονος, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία φέρεται να έχει γίνει άθελά του «μήλον της έριδος» στην επίθεση με το βιτριόλι, παρόλο που δεν είχε καν συναντήσει ποτέ το θύμα.

Τι αναφέρει ο δικηγόρος του 40χρονου

«Ξεκάθαρα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος. Δεν είναι η αφορμή ο ίδιος. Και αυτό δεν έχει προβληθεί τόσο όσο θα έπρεπε. Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 40χρονου Δημήτρης Γκαβέρας στο OPEN, σχολιάζοντας τη δήλωση της φερόμενης ως δράστιδος σε ψυχολόγο ότι δε θα έκανε όλο αυτό μόνο για έναν άνθρωπο.

«Θεωρούμε ότι, προϊόντος του χρόνου, θα βγουν στο φως τα στοιχεία αυτά και θα μάθουμε τότε ποιο είναι το πρόσωπο αυτό για το οποίο έγινε όλη αυτή η πράξη», πρόσθεσε ο συνήγορος του 40χρονου. Παράλληλα, ο κ. Γκαβέρας τόνισε πως ο εντολέας του δεν έχει μιλήσει σε κανένα δημοσιογραφικό μέσο, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει δώσει συνεντεύξεις.

Τι αποκάλυψε η 35χρονη για το πραγματικό κίνητρο της επίθεσης

Ένα διαφορετικό κίνητρο για την επίθεση με βιτριόλι φαίνεται να παρουσιάζει η 35χρονη στις Αρχές.  Σύμφωνα με όσα είπε η κατηγορούμενη ο λόγος της επίθεσης δεν ήταν ο 40χρονος άντρας , όπου με βάση τη δικογραφία είχε αναφερθεί αερικά  ότι το κίνητρο της φερόμενης δράστιδος ήταν η ερωτική ζήλεια και οι συνομιλίες του θύματος με τον 40χρονο φίλο της κατηγορούμενης. Με βάση το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού «Star», η 35χρονη φέρεται να αποκάλυψε στην ψυχολόγο της Αστυνομίας ότι η αιτία της επίθεσης δεν σχετίζεται με τον συγκεκριμένο άνδρα.

«Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. “Δεν θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό”» δήλωσε on camera ο αστυνομικός ρεπόρτερ του «Star». Την ίδια ώρα, οι δικηγόροι του θύματος διέψευσαν την πληροφορία ότι η Ιωάννα έχει παραχωρήσει την οποιαδήποτε συνέντευξη στο οποιοδήποτε μέσο. Ξεκαθάρισαν δε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι εξαιρετικά σοβαρή, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει κάτι τέτοιο.

«Η Ιωάννα ουδέποτε παραχώρησε συνέντευξη σε οποιοδήποτε δημοσιογραφικό μέσο, Ελληνικό ή ξένο. Άλλωστε, αυτό δεν θα ήταν εφικτό, δεδομένου πως η κατάσταση της υγείας της παραμένει ιδιαιτέρως σοβαρή, μόλις δε πριν λίγα 24ωρα πραγματοποιήθηκε μία ακόμα (η τέταρτη κατά σειρά) κρίσιμη χειρουργική επέμβαση». Από την πλευρά της, η 35χρονη, η οποία έχει κριθεί προφυλακιστέα, αρνείται να συνεργαστεί με τις αρχές, καθώς τηρεί σιγήν ιχθύος για το περιστατικό. Μάλιστα, προς το παρόν δεν έχει αποκαλύψει το παραμικρό στις Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments