Αθλητισμός

Δώνης Παναθηναϊκός: Τι εισηγήθηκε ο Τσάβι Ρόκα

Δώνης Παναθηναϊκός: Τι εισηγήθηκε ο Τσάβι Ρόκα
Δώνης Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Τσάβι Ρόκα εισηγήθηκε να παραμείνει ο Έλληνας τεχνικός μέχρι το τέλος των play off στον «πράσινο» πάγκο.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι περίεργη. Πως να μην είναι όταν το «τριφύλλι» ηττήθηκε με 3-0 από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό, ενώ ο προπονητής Γιώργος Δώνης θα αποχωρήσει σίγουρα στο τέλος της σεζόν, με πολλούς γύρω από την ομάδα να μιλούν και για την ανάγκη να αποχωρήσει νωρίτερα.

Σύμφωνα, όμως, με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ο Τσάβι Ρόκα πρότεινε να παραμείνει ο Γιώργος Δώνης στον πάγκο του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος play off. Η εισήγηση του Καταλανού τεχνικού διευθυντή έφτασε στον Γιάννη Αλαφούζο. Ο Τσάβι Ρόκα υποστήριξε στον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ότι ενδεχόμενη αλλαγή με υπηρεσιακό προπονητή δεν θα διορθώσει την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας, ενώ εκτίμησε πως τα πράγματα θα φτιάξουν όταν αποχωρήσουν στις 30 του μήνα οι παίκτες που δεν προβλέπεται να παραμείνουν καθώς είναι θυμωμένοι και προκαλούν αναστάτωση. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ πάντως εξακολουθεί να μην είναι καθόλου ευχαριστημένος ούτε με τις τελευταίες εξελίξεις, συνεπώς όλα μένουν ανοιχτά.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Δώνης μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δήλωσε: «Είναι δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ψυχολογικά καταρρακωμένη, έχει πολλά θέματα να αντιμετωπίσει. Η “υγεία” που έβγαινε προς τα έξω δεν υπάρχει πλέον. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς, πολλά λάθη. Ο αντίπαλος ήταν ανώτερος και μας κέρδισε δίκαια».

Για το αν φταίει και όσα έγιναν με τον Ινσούα είπε: «Νομίζω το γενικότερο κλίμα, δεν αφορά τον Ινσούα και θέλω να κάνω μια διευκρίνιση και θέλω να σεβόμαστε τα παιδιά που έχουν προσφέρει. Είναι εύκολο ο καθένας να λέει φήμες ανυπόστατες. Όλα τα παιδιά που νιώθουν πως δεν θα συνεχίσουν, έχουν μια νευρικότητα που επηρεάζει την ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο διάστημα, έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα. Η ομάδα βρίσκεται σε ένα μεγάλο πρόβλημα και θα πρέπει αυτά τα ματς να τα διαχειριστούμε ανάλογα διότι υπάρχει ένας σύλλογος που λέγεται Παναθηναϊκός».

Για τις αποχωρήσεις παικτών ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι αποφάσεις άλλων το πώς φτάσαμε εδώ πέρα. Οι άλλες ομάδες έχουν διαχειριστεί την κατάσταση διαφορετικά. Με τους δανεικούς αν θα μπορούμε να τρέξουμε κάποια πράγματα. Μπορεί κάποιος να το βλέπει πως δεν υπάρχει κίνητρο και στόχος, αλλά όταν αντιπροσωπεύσεις μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός δεν μπορείς να λειτουργείς έτσι. Θα προσπαθήσουμε όμως όσο μπορούμε να είμαστε δίπλα στα παιδιά πολλά παιδιά έχουν κερδίσει αρκετά πράγματα αυτά τα δύο χρόνια και αυτό πρέπει να κοιτάνε».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments