Αθλητισμός

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Νέο σενάριο με ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ

Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Νέο σενάριο με ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ
Ρούμπεν Σεμέδο Ολυμπιακός: Ένα σενάριο που φαντάζει δύσκολο να επιβεβαιωθεί είναι να γυρίσει ο Πορτογάλος στην Σπόρτινγκ, της οποίας τη φανέλα έχει φορέσει.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν κάνει πολλά ευρωπαϊκά μάτια να στραφούν πάνω του. Άλλωστε, το όνομα του εμπλέκεται σε μεταγραφικά σενάρια όλους τους τελευταίους μήνες. Ο Πορτογάλος στόπερ αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και η καριέρα του πήρε ξανά τα πάνω της.

Στον Πειραιά είχε σημαντικό ρόλο στις φετινές επιτυχίες της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς. Όπως αναφέρει το «Φως των Σπορ», η φημολογία προέρχεται κατά κύριο λόγο από την Πορτογαλία, αφού αρκετές ομάδες της πατρίδας του θέλουν να τον πείσουν να επιστρέψει στη χώρα της Ιβηρικής. Μία από αυτές είναι και η Σπόρτινγκ, η οποία είχε τον ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της, αλλά τον πούλησε. Για την ακρίβεια, η Σπόρτινγκ τον πούλησε στη Βιγιαρεάλ για 14 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2017.

Τώρα τα «λιοντάρια» της πρωτεύουσας της Πορτογαλίας σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, ο οποίος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό έχει δείξει πως παραμένει ένας πολύ σημαντικός και ποιοτικός στόπερ. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τις τελευταίες ώρες αναπτύχθηκε ξανά φημολογία πως η Σπόρτινγκ ασχολείται σοβαρά με τον Ρούμπεν Σεμέδο. Μάλιστα υπάρχει και ένα tweet σύμφωνα με το οποίο η Σπόρτινγκ σκοπεύει να δώσει στον Ολυμπιακό 10 εκατ. ευρώ προκειμένου να πάρει πίσω τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό και να του δώσει μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξει την αξία του με τη δική της ομάδα.

Όπως σχολιάζει το «Φως», πρόκειται, πάντως για ένα ακραίο σενάριο, αφού και η Σπόρτινγκ δεν φαίνεται να έχει τη δυνατότητα να κάνει μία τέτοια πρόταση. Πάντως για την πρώην ομάδα του Σεμέδο δεν είναι η πρώτη φορά που υπάρχει το σενάριο να κινηθεί για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού του Ολυμπιακού.

Το θέμα είναι ότι μέχρι στιγμής μόνο στα σενάρια έχουμε μείνει, διότι επίσημη πρόταση δεν υπάρχει. Να σημειώσουμε ότι εκτός από τη Σπόρτινγκ, ο Ρούμπεν Σεμέδο έχει παίξει στις Μπενφίκα, Ρέους Ντεπορτίου, Βιτόρια Σετούμπαλ, Βιγιαρεάλ, Ουέσκα, Ρίο Άβε και τώρα στον Ολυμπιακό. Με την Εθνική Πορτογαλίας δεν έχει συμμετοχή, αλλά με την Εθνική Ελπίδων της χώρας είχε 11 συμμετοχές και 3 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments