Ελλάδα

Προαστιακός νεκρός: Συρμός παρέσυρε και σκότωσε πεζό

Προαστιακός νεκρός: Συρμός παρέσυρε και σκότωσε πεζό
Προαστιακός νεκρός: Σύμφωνα με την Τραινοσέ το θλιβερό συμβάν, έγινε λίγο μετά τις 11.00 π.μ., όταν το άτομο κινούνταν εντός της γραμμής και η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο Πειραιά.

Παγωμένη η κοινωνία στο άκουσμα μιας ακόμη δυσάρεστης είδησης. Ειδικότερα, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από αμαξοστοιχία προαστιακού όπου τον παρέσυρε και τον σκότωσε ακαριαία. Το δυσάρεστο συμβάν σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ, έγινε σήμερα Τετάρτη 24 Ιουνίου και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11.00  το πρωί, όταν το άτομο κινούνταν εντός της γραμμής και η αμαξοστοιχία 1313 εκτελούσε το δρομολόγιο Κιάτο Πειραιά. Επισημαίνεται δε, ότι το άτομο αγνώστων στοιχείων, καθώς δεν έχει δημοσιοποιηθεί ακόμη κάποιο επιπλέον στοιχείο για την ταυτότητα του άτυχου συμπολίτη μας, παρασύρθηκε από τον συρμό στις Κρήνες του δήμου Βέλου – Βόχας. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της  αστυνομίας,  έπειτα από σχετική κλήση που δέχθηκαν αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άτυχο πολίτη καθώς και σώμα της πυροσβεστικής.

Παράλληλα η Τραινοσέ εξέδωσε ανακοίνωση εξαιτίας του τραγικού συμβάντος που εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί, με την οποία ανακοινώνει όλους τους επιβάτες που χρησιμοποιούν τους συρμούς του προαστιακού για τη μετακίνηση τους ότι για την ώρα, όλοι οι συρμοί του Προαστιακού από Πειραιά/Αθήνα και Αεροδρόμιο τερματίζουν και εκκινούν από Κόρινθο, ενώ αναμένεται και επόμενη ανακοίνωση από την Τραινοσέ σε περίπτωση αλλαγής. Επιπλέον κατά την ίδια ανακοίνωση παρέχεται μετακίνηση των επιβατών με λεωφορεία από Κόρινθο προς Κιάτο και Αίγιο (χωρίς ωστόσο ενδιάμεσες σταθμεύσεις) και όλα τα προγραμματισμένα δρομολόγια Κιάτο – Πάτρα – Κιάτο γίνονται πλέον από και προς Κόριθνο.

Διακοπή δρομολογίων του ηλεκτρικού από την Αττική  έως την Νέα Ιωνία σήμερα το πρωί

Υπομονή συνίσταται σε όσους πολίτες θέλουν να χρησιμοποιήσουν σήμερα τον Ηλεκτρικό. Λόγω βλάβης  που παρουσιάστηκε σε συρμό έχει ακινητοποιηθεί συρμός στα Άνω Πατήσια, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η κυκλοφορία. Παράλληλα επισημαίνεται ότι τα δρομολόγια πραγματοποιούνται από τον Πειραιά έως την Αττική και από την Νέα Ιωνία έως την Κηφισιά. Το πρόβλημα παρουσιάζεται λόγω της ακινητοποίησης του συρμού στα Άνω Πατήσια, στις στάσεις από την Αττική έως τη Νέα Ιωνία. Ωστόσο, οι εργασίες απομάκρυνσης του ακινητοποιημένου συρμού ξεκίνησαν άμεσα, αλλά ο κόσμος που  βρισκόνταν στις αποβάθρες περιμένοντας τι θα γίνει με την μετακίνησή τους ήταν αρκετός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments