Ελλάδα

Ψευτογιατρός: Πώς κατάφερε να πάρει 60.000 ευρώ από 35χρονη με καρκίνο για ενέσεις από το Βατικανό

Ψευτογιατρός: Πώς κατάφερε να πάρει 60.000 ευρώ από 35χρονη με καρκίνο για ενέσεις από το Βατικανό
Ψευτογιατρός: Μια νηπιαγωγός, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με καρκίνο στο στήθος πείστηκε από τον γιατρό «μαϊμού» να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της.

Οι ιστορίες ασθενών που εξαπατήθηκαν από τον ψευτογιατρό όλο και πληθαίνουν, με πιο πρόσφατη εκείνη της 35χρονης νηπιαγωγού και μητέρας δύο παιδιών η οποία έλαβε διάγνωση πως έχει καρκίνο στο στήθος.

Όπως υποστήριξε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας, πρόκειται για μια νηπιαγωγό, 35 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με καρκίνο στο στήθος η οποία πείστηκε από τον γιατρό «μαϊμού» να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο της θεραπείας της.

Σύμφωνα με ό,τι εξέφρασε ο δικηγόρος, έχει στη διάθεσή του όλα τα σχετικά στοιχεία από τους συγγενείς της 35χρονης, η οποία έχασε τη ζωή της, υποκύπτοντας στη νόσο. Τέλος, ο κ. Σούρλας είπε ότι, σύμφωνα με στοιχεία που έχει στη διάθεσή του, ο 47χρονος είχε συνεργούς.

Η 35χρονη έχασε τη ζωή της μετά τις «συμβουλές» του ψευτογιατρού

«Είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω τον θάνατο ενός ακόμα θύματος του συγκεκριμένου ανθρώπου και συγκεκριμένα μίας 35χρονης κοπέλας, μητέρας δύο παιδιών, η οποία έπεσε θύμα εξαπάτησης από αυτόν τον άνθρωπο», τόνισε ο κ. Σούρλας, τονίζοντας ότι ο 47χρονος πήρε από την 35χρονη πάνω από 60.000 ευρώ.

«Η κοπέλα αυτή είχε καρκίνο στο στήθος, έκανε χημειοθεραπείες και πείστηκε από τον συγκεκριμένο άνθρωπο να απαρνηθεί τον τρίτο κύκλο των χημειοθεραπειών, ο οποίος ήταν και ο σημαντικότερος», υποστήριξε ο κ. Σούρλας. Αντί της θεραπείας, ο 47χρονος έκανε στην άτυχη γυναίκα 6 ενέσεις αρτιμισίνης, που της είπε ότι έρχονται «από το Βατικανό».

«Μου ζήτησε 10.000 ευρώ»

Μια καταγγελία από ένα ακόμη θύμα του ψευτογιατρού ήρθε στο φως πριν από μερικές ημέρες. Συγκεκριμένα μια γυναίκα ανέφερε την περιπέτειά της με τον συγκεκριμένο άνθρωπο και διηγήθηκε για το πώς εξαπατήθηκε. Συγκεκριμένα μίλησε στο Mega και στον Νίκο Ευαγγελάτο και είπε ότι γνώρισε τον 47χρονο στο ΙΚΑ Κορίνθου.

«Με προσέγγισε στο ΙΚΑ Κορίνθου, έξω στην είσοδο, τον Σεπτέμβριο του 2015. Ήξερε το όνομά μου, τη θεραπεία μου, την πάθησή μου, που νοσηλεύομαι, ήξερε τα πάντα για εμένα. Μου πρότεινε μια θεραπεία στο ιατρικό κέντρο, ήθελε 2.000 προκαταβολή, 8 – 10.000 θα στοίχιζε η θεραπεία μου και δεν θα χρειαζόταν να ταλαιπωρούμαι».

«Ήξερε τα πάντα για μένα, και μετά από 2 – 3 μήνες, ξανά τα ίδια… Μου είπε ότι είχε κάνει ειδίκευση με κάποιον καθηγητή. Του είπα ότι γνωρίζω τον καθηγητή αυτόν. Μου έδωσε και την κάρτα του. Στα αγγλικά το όνομά του και ένα τηλέφωνο. Μου είπε ότι έχει κάνει ειδική εξειδίκευση στην τάδε νόσο. Όταν του είπα, ότι δεν έχω τα χρήματα, μου είπε να πάρω ένα δάνειο ή από κάποιον συγγενή», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments