Αθλητισμός

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν Ολυμπιακός: Πάει για τον “νέο Λεβαντόφσκι” η ομάδα του Πειραιά

Ζαγκλέμπιε Λούμπιν Ολυμπιακός: Πάει για τον “νέο Λεβαντόφσκι” η ομάδα του Πειραιά
Ζαγκλέμπιε Λούμπιν Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες εμφανίζονται να ενδιαφέρονται για την απόκτηση του "νέου Λεβαντόφσκι".

Τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός έχει δείξει ότι ξέρει να βρίσκει ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μερικά χρόνια αργότερα τους πουλάει για ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν έρθει στην Ελλάδα και μέσω του Ολυμπιακού πήραν μια μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό. Έτσι λοιπόν και φέτος το καλοκαίρι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει κάποιες κινήσεις που θα αφορούν το μέλλον. Μία από τέτοια περίπτωση του Πολωνού Ζαγκλέμπιε Λούμπιν.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Ζαγκλέμπιε Λούμπιν και θεωρείται ως ο διάδοχος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μάλιστα, η εφημερίδα «Jezioro Sportu» αναφέρει πως υπάρχει επίσημη πρόταση από τους Πειραιώτες για τον ταλαντούχο σέντερ φορ. «Ο Ολυμπιακός δίνει 4 εκατ. ευρώ στην Ζαγκλέμπιε για την απόκτηση του Μπιάλεκ. Για τον 19χρονο ενδιαφέρεται, επίσης, η Ντόρτμουντ και τον προορίζει για αντικαταστάτη του Χάαλντ. Ο αριστερός μπακ της γερμανικής ομάδας, Λούκας Πιάτσεκ, έχει αποκαλέσει τον Μπιάλεκ ως τον νέο Λεβαντόφσκι», ανέφερε το δημοσίευμα. Από πλευράς Ολυμπιακού, δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά… όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και σίγουρα ο ταλαντούχος φορ βρίσκεται στα… ερυθρόλευκα ραντάρ.

Έντονο ενδιαφέρον από Ισπανία, Αγγλία και Γαλλία για Σα

Ο Ζοσέ Σα θεωρείται και είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας όχι μόνο έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και αγαπηθεί από τους φιλάθλους της ομάδας του Πειραιά, αλλά έχει αναγκάσει με τις εμφανίσεις του πολλές ευρωπαϊκές ομάδες να στρέψουν τα μάτια τους πάνω του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Livesport, παρατηρείται έντονη κινητικότητα για τον Σα το τελευταίο διάστημα. Πότε από την Ισπανία με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπέτις, Γρανάδα, πότε από την Αγγλία με τη Γουέστ Χαμ και πλέον από τη Γαλλία με τη Μονπελιέ. O ύψους 1.92 γκολκίπερ των Πειραιωτών έχει πολλές επιλογές, αν θελήσει να φύγει και αν, βέβαια, πειστεί ο Ολυμπιακός να τον δώσει με μια καλή προσφορά.

Σύμφωνα με το πάντα έγκυρο Transfermarkt, o Πορτογάλος κοστίζει 2,8 εκατομμύρια, αλλά μάλλον θα χρειαστεί μια πολύ μεγαλύτερη πρόταση για να δεχτεί ο Ολυμπιακός να τον παραχωρήσει. Το συμβόλαιο του Σα λήγει το 2023, με τους Πειραιώτες να «τρίβουν τα χέρια τους» για την επιλογή να τον πάρουν στην ομάδα από την Πόρτο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments